Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Ministrul de Interne vrea să schimbe numele Poliției Române: ,,Vreau rebranduirea”

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, își dorește să schimbe numele Poliției Române în Poliție Națională pentru a exista o diferențiere de Poliția Locală, astfel încât să nu mai fie suprapuse atribuțiile agenților. „Vreau rebranduirea”, a spus ministrul de Interne, potrivit Mediafax.

„Vreau rebranduirea Poliţiei Naţionale, care acum se numeşte Poliţia Română. Doresc s-o numim Poliţie Naţională, pentru a nu mai intra, pe acelaşi palier, în competiţie sau conflict cu Poliţia Locală. Tot respectul faţă de Poliţia Locală, am fost primar 12 ani, am construit poliţie locală în sensul că i-am găsit gardieni publici, după aceea poliţie comunitară şi poliţie locală – băieţi destoinici”, a declarat ministrul de Interne, Marcel Vela.

Potrivit acestuia, ar trebui o delimitare clar pentru a nu fi suprapuse atribuțiile fiecărei entități. Declarațiile au fost prezentate într-un video de reprezentanții Sindicatului Național al Agenților de Poliție.

„Cred că trebuie să clarificăm o delimitare clară între Poliţia Locală şi Poliţia Română, s-o numim Poliţie Naţională. Asta ţine de rebranduire”, a mai spus Vela.

10 comentarii

  1. Daniel Răspunde

    Este o idee ce nici nu ar trebui menționată ci doar executată. Nu merită efortul de informare. In ochi noștri nu are valoare. Ar avea valoare sa facă upgrade la armament, la uniforme, la porcii din executiv, autospecialele, legii privind autoritatea agenților, la porcii din executiv, la cerințele de condiție fizică la absolvire și menținerea acestuia pe parcursul anilor și nu în ultimul rând (era să uit), la porcii din executiv.

  2. Norick Răspunde

    Da, bine ai zis
    Sau mai bine sa se numeasca..
    HOTII AUTORIZATI
    ..nu e rusine la acesti specimeni.
    Politie jandarm frontierist
    Sa treaca serviciul, salar grosolan..in rest le doare in cot.
    Gunoaie
    In

    • Norick Răspunde

      Rusine ??? Cunosti tu cuvantul asta ? Asa sa-ti fura careva salarul tau , cum furi tu nickname.-ul … 🙂
      Defapt dupa comentariile tale banuiesc , ca esti pe ajutor social… 😛 🙂

  3. Pl Răspunde

    La politia locala sunt niste analfabeti de risul lumii. Nu fac nimic .

  4. Driver Răspunde

    Bine punctat.
    Cu militienii locali chiar ca suntem de rasul lumii
    Este intre ei care vindea pantofi in piata mare, iar acum mare militian.

  5. gheorghe Răspunde

    Asta mai lipsea politiei romane.Sa vina unul si sa se gaseasca sa-i schimbe numele….Ma dea esti lovit in debla?nu ai altceva de facut la ministerul de interne?Toate sunt ok,totul decurge brici,totul merge ca uns.Tare ma tem ca am schimbat palaria dar Maria este aceeasi.Ma da de instruirea oranului ai auzit?Sunt multi intre ei care…sa ma scuzati nu-si vad…pistoletul numai in oglinda,de grasi ce sunt.Ce sa mai alerge unul din astia?!Plini de osanza de zici ca se pregatesc pentru sumo.Si iata ca vine marele ministru fost primar(deci nu este din sistem)si ne spune,,am fost primar 12 ani, am construit poliţie locală în sensul că i-am găsit gardieni publici, după aceea poliţie comunitară şi poliţie locală – băieţi destoinici”…Fugi mai de aici si te ascunde ,Carmen Dan te papa intr-o lingura de apa(la smecherii).Deci :din gardieni publici,,gasiti”(stim noi unde,el a facut ditamai politisti,,baieti destoinici”Fain fecior esti mai ministrule.Sa vedeti daca se intampla vreo nenorocire in tara cum o sa-si paseze responsabilitatea EXACT ca si ceilalti.Habar nu au de legi,habar nu au de protocoale,tremura gacile pe ei….vai de mama lor!!!

  6. Unu' Răspunde

    Nu Poliția Română ar trebui rebrănduită, ci așa-zisa poliție locală ar trebui desființată, iar cei 15% maxim 20% de profesioniști din fiecare județ trimiși la un curs de polițiști și încadrați în rândurile lor!
    Această instituție nu-și are locul atâta timp cât în structura MAI avem polițiile municipale ale căror atribuții coincid cu cele ale așa-zisei poliții locale!
    Restul de 80-85% de piloși pe post de umpluturi, trimiși la muncă adevărată, gen salubrizare, construcții!

  7. x-ulescu Răspunde

    sa se numeasca politia americana , si sa se comporte ca si ei

  8. GB Răspunde

    Când păpușile vorbesc păpușarii ce scornesc. MIRA-MAI am mai avut, tot de ei a fost făcut. Ptiu… ce dejavu. Schimbăm sus “să vină ai noștri” prin comasări-demiteri- numiri, iar în eșalonul doi cu împroșcatul de noroi- cazuri “ursul tamponat”, “poștașul psd-izat”, “pensii+ “, “- ore în școală fără cap”. Uau… seamănă guvernul Orban cu Boc sau doar mi se pare? Al naibii sentiment de deja vu! Dragi guvernanți faceți nu constatați, munciți nu contemplați, gândiți nu filozifați, ajutați țara altfel plecați și ne lăsați în pace fiindcă ne încurcați. Situația pare să semene cu piatra aruncată în lac de un prost, cu diferența că piatra suntem noi, proștii știți voi cine, iar după”deștepții” care să rezolve situația ne îndreptăm privirea spre cer. Trist dar adevărat.

  9. Vasile Răspunde

    Degeaba le schimbați numele dacă nu au cartușe pe țeavă și îi bat țiganii cu mâinile goale….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.