Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Pataki: Eu îl susțin pe candidatul PNL; e clar opțiunea electoratului maghiar

Preşedintele filialei judeţene a UDMR Satu Mare, Pataki Csaba, a clarificat astăzi, într-o conferinţă de presă, oarecum, subiectul “fake news”, după cum l-a intitulat senatorul Turos Lorand, al susţinerii UDMR pentru Klaus Iohannis.

El a explicat că la nivel național UDMR a transmis o poziţie clară și oficială prin care îi lasă pe alegători să decidă cu cine votează. În schimb, a arătat Pataki “în fiecare familie se trăieşte altfel”.

,,Eu personal îl susţin cu votul meu pe candidatul susţinut şi de PNL, în condiţiile în care e în acelaşi grup politic, deşi am avea o listă de reproşuri. Cealaltă nu este o soluţie din multe puncte de vedere. Noi avem încredere în judecata electoratului care ne susţine, am făcut sondaje, e clar opţiunea electoratului maghiar “, a spus Pataki.

Liderul UDMR consideră că preşedintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, a făcut acea afirmaţie “probabil cuprins de febra campaniei”.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalSM vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

7 comentarii

  1. kati -1 Răspunde

    lingăi!

  2. Bubu Răspunde

    Jigodii tradatoare ati fost dintotdeauna, asta ati si ramas! Va vindeti pe 2 bani sa ramaneti la ciolan! Culmea! Nici macar nu sunteti un partid legitim

  3. #rezist Răspunde

    Liderul UDMR cat si presedintele consiliului de administratie al spitalului ( tot udmr -ist )susțin în funcția de DIRECTOR de 3 ani pe tanti aia care a picat examenul cu nota 5 !!!!! O fi tot opțiunea electoratului . Probabil asta il reprezinta !!!!

    • #psd Răspunde

      La “asta” o avea acces !
      Liderul udmr si mama președintelui tineretului liberal in “alianța ” !!! Moooooor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.