Ultima actualizare: ieri, 23:01
Locale

Pataki: Eu îl susțin pe candidatul PNL; e clar opțiunea electoratului maghiar

Preşedintele filialei judeţene a UDMR Satu Mare, Pataki Csaba, a clarificat astăzi, într-o conferinţă de presă, oarecum, subiectul “fake news”, după cum l-a intitulat senatorul Turos Lorand, al susţinerii UDMR pentru Klaus Iohannis.

El a explicat că la nivel național UDMR a transmis o poziţie clară și oficială prin care îi lasă pe alegători să decidă cu cine votează. În schimb, a arătat Pataki “în fiecare familie se trăieşte altfel”.

,,Eu personal îl susţin cu votul meu pe candidatul susţinut şi de PNL, în condiţiile în care e în acelaşi grup politic, deşi am avea o listă de reproşuri. Cealaltă nu este o soluţie din multe puncte de vedere. Noi avem încredere în judecata electoratului care ne susţine, am făcut sondaje, e clar opţiunea electoratului maghiar “, a spus Pataki.

Liderul UDMR consideră că preşedintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, a făcut acea afirmaţie “probabil cuprins de febra campaniei”.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalSM vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

7 comentarii

 1. kati -1 Răspunde

  lingăi!

 2. Bubu Răspunde

  Jigodii tradatoare ati fost dintotdeauna, asta ati si ramas! Va vindeti pe 2 bani sa ramaneti la ciolan! Culmea! Nici macar nu sunteti un partid legitim

 3. #rezist Răspunde

  Liderul UDMR cat si presedintele consiliului de administratie al spitalului ( tot udmr -ist )susțin în funcția de DIRECTOR de 3 ani pe tanti aia care a picat examenul cu nota 5 !!!!! O fi tot opțiunea electoratului . Probabil asta il reprezinta !!!!

  • #psd Răspunde

   La “asta” o avea acces !
   Liderul udmr si mama președintelui tineretului liberal in “alianța ” !!! Moooooor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Monumentul rezistenței anticomuniste va fi dezvelit în 22 decembrie, la Satu Mare

Monumentul rezistenței anticomuniste va fi dezvelit în 22 decembrie. Municipiul Satu Mare dedică o lună memoriei Revoluției din Decembrie 1989. ...

Închide