Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Pataki: Instanţa “în deşteptăciunea ei” a obligat Tehnic Asist să revină pe “Autostrada Codrului”

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că situaţia “Autostrăzii Codrului” este cauzată de instanţă, care a obligat firma Tehnic Asist să revină pe şantier.

“Mâine este un proces la Botoşani, instanţa în deşteptăciunea ei acum trei săptămâni a obligat fostul executant să revină pe şantier, noi în ziua în care s-a pronunţat aceată sentinţă am dat ordinul de începere, deci practic acum în acte, legal, iarăşi Tehnic Asist este executant cu ordin de începere, cu tot ce se poate. Ei au contestat această decizie şi se judecă iarăşi la Tribunalul de la Botoşani. Din păcate, legislaţia este de partea firmelor care intră în faliment. Ele sunt protejate de legislaţie, folosesc toate tertipurile de a trage de timp. În condiţiile în care noi avem un executant nu putem interveni pe acest tronson. În paralel am comandat, imediat este gata expertiza. Soluţia definitivă este relicitarea, recontractarea întregii lucrări şi de a avea un executant care să fie capabil să toarne primul strat de asfalt”, a declarat Pataki.

El susţine că protestul din Amaţi a fost organizat deoarece ne aflăm în perioadă de campanie.

“Este o perioadă de campanie. Eu înţeleg revolta oamenilor, dar dacă oamenii respectau indicatoarele, adică mergeau cu 30-40km/h, este un şanterier deschis, drumul rezista la nivel de drum de piatră şi rămânea fără denivelări. Cei care sunt îndreptăţiţi să fie nemulţumiţi sunt locuitorii a două sate, ceilalţi au cale de ieşire. Am văzut acolo şi primar care în loc să caute rezolvări, căi alternative de acces, e primul organizator de proteste. Repet, suntem în perioadă de campanie”, a declarat Pataki.

Amintim că circa 60 de persoane au organizat un protest la intrarea în Amaţi.

 P.S. Preluarea ştirii poate fi făcută doar cu citarea sursei PortalSM. Rugăm colegii din presă să manifeste un minim respect faţă de munca noastră.

 

7 comentarii

  1. Cineva Răspunde

    Dar oare de ce nu a venit domnul Pataky sa vadă cine erau cei care mergeau cu viteza, locuitori sau mașinile care purtau piatră și apoi sa vorbească

  2. Mae Răspunde

    Ba da țara-n poți sa fii pataki !!! Eu propun ca mașinile sa zboare pe sus și atunci drumul nu se strică !!!

  3. altu fără bmw Răspunde

    Eu așa traduc afirmația lui Pataki că am pierdut garanția la drum căci am desfăcut ambalajul și l-am folosit. Nu știm să circulăm. Asta e. Nu merităm un drum bun. Mucles. Dacă mergeam pe câmp cu mașina în loc de drum asfaltul și acum era OK.?

  4. Unu Răspunde

    Da la Martinesti când revine Tehnic Asist-ul!!!!?????ca au spart tot drumul și l-au abandonat așa!!!si ne stricam mașinile!!!!cine plătește reparațiile mașinilor?!?!primaria?!?tehanic asist?!?!bataie de joc grasa!!!

  5. VSJ Răspunde

    Deci pana la urma noi suntem devina ca nu am respectat viteza de 30-40km/h, stie domnul Pataki ceva nu degeaga a ajuns presedinte la CJ.

  6. satmarean Răspunde

    oare suntem în bancuri cu proști????

  7. VLAD TEPES Răspunde

    Uitati-va la Pataki (cautati foto) ce mandru a ”crescut” in ultimii ani decand s-a ajus la banii publici .. gusa …burtoc … deh… semn de bunastare si nepasare .
    E prea mare deranjul pentru el ca in cele 3..4 ore de ” munca ” sa il intereseze soarta cetatenilor din Amati .
    Si la fel e aproape fiecare angajat al administratiei locale. Dupa ora 12 :00 greu mai gasesti functionari prezenti in institutii unde salariul mediu depaseste 4-5000 lei NET !!!

    RUSINE !!! daca stiti ce-i aia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.