Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

VIDEO. Protestatarii din Amați au ,,inaugurat” drumul plin de gropi. Oamenii au tăiat panglica

Protest inedit în această după-masă în Amați. Zeci de protestatari adunați la intrarea în localitate au făcut haz de necaz și au ironizat autoritățile care au lăsat de izbeliște Drumul Județean 193 A.

Ajunși la limita răbdării, sătmărenii au organizat un protest în această după-masă la ieșirea din municipiul Satu Mare spre Amați. Zeci de oameni și-au strigat oful în stradă, în speranța că poate de data asta autoritățile își vor lua în serios atribuțiile.

Așa-zisa „Autostradă a Codrului” a ajuns o rușine pentru județul Satu Mare, iar sătmărenii și-au propus să tragă un serios semnal de alarmă, după ce zi de zi, de ani de zile, circulă pe un drum dezastruos. La finalul protestului, oamenii au tăiat panglica folosind o bandă de semnalizare și au inaugurat astfel, în mod simbolic, drumul plin de gropi.

12 comentarii

  1. sebi Răspunde

    Cat au costat lucrarile de reparatii la drumul asta si cine a receptionat lucrarile? Cat s-a platit si cine raspunde pt banii aruncati pe apa??

    • y Răspunde

      Nu cred că a fost ceva recepționat, astea au fost lucrări în stil pomperistic că doar-doar vor închide oamenii gura.

  2. +++ Răspunde

    “E frumoasă România, are gropițe “

  3. Vasile Țânțaș Răspunde

    De ce marii șefi liberali de la județ nu au venit ? Ionuț Rus, Adrian Cozma, Zenoviu Bontea?

  4. Unu' Răspunde

    Ce inaugurarea lu’ pește e aia fără popă?!? Musai trebuia chemat și popa!

  5. Sătmărean Răspunde

    Pe Consiliu și pe Primăria Satu Mare îi doare la bască, niște adunături care își urmăresc propriile interese, și atît.!!!!!

    • ... Răspunde

      Așa o fi cum spui dar asta este investiția Consiliului Județean pentru că e vorba de drum județean, Primăria nu are nici o treabă nu intră în competența lor. Cu efortul ăsta ai putea spune că Iohannis e de vină. Sau UE. Sau NATO. Sau rușii. Că de altfel nu știu ce păzește primăria și ce face în afară de învârtelile lor proprii și mie mi-e o necunoscută.

  6. Marin Răspunde

    Zona Amațiului are cel mai mare potențial de dezvoltare, datorită apropierii de oraș, terenurile sunt foarte căutate, Pataki pune piedică prin toate mijloacele posibile extinderii, a distrus deocamdată drumul de acces. Ne putem aștepta la orice din partea lui!

    • a* Răspunde

      Hai ma! Nu mai spune! Iar drumul catre vama Petea sau zona din jurul Carei -Urziceni? Nu stiu ce potential vezi. In primul rand nu ai forta de munca mai ales din aia calificata. Nu cred ca asta e principalul motiv.

  7. Marin Răspunde

    S-a construit un cimitir modern care se extinde și peste drumul amintit. Deci sfârșitul e asigurat.

  8. Românul Hoț Răspunde

    Efectul PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.