Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Petrecere caritabilă! Tineri din Satu Mare strâng fonduri pentru dotarea Spitalului Județean

Rotaract Club Satu Mare organizează o nouă ediție a evenimentului caritabil „Rotaract Charity Cocktail Party”, cu scopul strângerii de fonduri și de parteneri pentru a continua eforturile voluntarilor Rotaract de a îmbunătăți condițiile de viață a membrilor comunității sătmărene.

În acest an, cei de la Rotaract și-au propus să strângă fonduri pentru dotarea Spitalului Județean Satu Mare, prin achiziționarea de aparatură medicală necesară Secției de Urologie.

,,Donațiile strânse în urma celei de-a doua ediții a petrecerii caritabile „Rotaract Charity Cocktail Party”, dar și în urma evenimentului O Cană de Fericire Satu Mare, care va avea loc în decembrie, vor fi utilizate la achiziționare de necesar pentru Secția Urologie a Spitalului Județean Satu Mare: rezectoscop, teacă cistoscop, mecanism de deflectare cateter cu două porturi de instrumentar, punte cistoscop cu un port de instrumentar, garnituri canal de lucru cistoscop și pensă recuperare calculi cu vârf lung”, spun reprezentanții Rotaract.

Sătmărenii sunt invitați sâmbătă, 16 noiembrie, la cea de-a doua ediția a evenimentului caritabil „Rotaract Charity Cocktail Party” ce va avea loc la restaurantul K10, începând cu ora 22.00.

,,Vă invităm cu mare drag, să ne fiți alături, participând atât profesional cât și personal la evenimentul nostru, care va avea loc în data de 16 noiembrie, de la ora 20:00, la Restaurant K10. Ne-am propus să vă pregătim un program dinamic, plin de surprize și o atmosferă superbă, care va avea acorduri atât clasice, cât și moderne!”, spun organizatorii evenimentului.

De-a lungul anilor, Rotaract Club Satu Mare a făcut și alte donații către Spitalul Județean Satu Mare, ca de exemplu: un bilirubinometru, donat secției de neonatologie (2014); cardiotocograf, donat secției de obstetrică-ginecologie (2015); saltele, pentru secția de ATI și instrumentar specific, pentru secția de gastroenterologie (2016); instrumentar specific, donat secției de chirurgie (2017); sistem de monitorizare a bebelușilor care sunt internați în cadrul Secției de Neonatologie (2018).

Doritorii se pot înscrie la petrecerea caritabilă completând următorul formular => Înregistrare la Rotaract Charity Cocktail Party 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.