Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

PNȚCD Satu Mare îndeamnă electoratul să voteze cu Theodor Paleologu

PNȚCD Satu Mare îndeamnă electoratul să voteze cu Theodor Paleologu la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie.

Vicepreședintele organizației județene PNȚCD, Ioan Moiș, le transmite membrilor și simpatizanților partidului să voteze cu candidatul Partidului Mişcarea Populară, Theodor Paleologu.

Ioan Moiș spune că partidul îl susține și îl va vota pe Theodor Paleologu deoarece este singurul candidat ce vorbește despre idei și despre valori creștin-democratice.

Cine este Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidențiale

Theodor Paleologu s-a născut în 1973 în București și a crescut în mijlocul grupului de intelectuali din jurul tatălui sau, cunoscutul scriitor, senator și ambasador Alexandru Paleologu.

Provine dintr-o familie cu tradiție în diplomație. Tatăl său a fost ambasador al României la Paris și senator PNL, iar fiul și-a exprimat, la rândul său, simpatiile liberale.

A fost elev al Ecole Normale Supérieure, a studiat filozofia la Universitatea Paris I Sorbonne şi este doctor în filozofie politică al Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales şi al Universităţii din München.

A fost ”fellow” la Harvard, Notre Dame şi Wissenschaftskolleg zu Berlin, a predat la Boston College, Deep Springs College, European College of Liberal Arts de la Berlin şi Universitatea din Copenhaga.

Theodor Paleologu a fost ambasador al României în Danemarca şi Islanda şi Ministru al Culturii. În prezent este președintele Fundației Paleologu.

În ianuarie 2013 a fondat Casa Paleologu, o școală privată în cadrul căreia ține și găzduiește cursuri în domeniile umaniste.

12 comentarii

  1. A-Q Răspunde

    Mai exista PNT CD !?

  2. Victor Răspunde

    Dacă Paleologu ar ajunge președinte, de abia atunci am putea păși spre normalitate!

  3. Garuboz Răspunde

    Victor ai dreptate pacat ca este sustinut de un partid mic!

  4. Ion Răspunde

    sacu si peticul

  5. dan tordoi Răspunde

    Urmeaza o fuziune PNTCD cu PMP-ul lui Petrov? Taranisti ziceti voi ca va numiti?

  6. x-ulescu Răspunde

    Problema mare a mea cu baiatul aista Paleologu e ca nu prea inteleg ce spune si de aia spun ca e prost. Asa ca dumineca voi vota tot pe Iliescu! Ce spuneti? Ca nu mai candideaza? Naspa.

  7. alcibiade Răspunde

    X-ulescu, nu mă mir că nu înțelegi ce spune Paleologu! Pentru asta ar trebui să ai o minimă cultură generală și un elementar bun simț. Tu te simți bine in mocirla analfabetei Dăncilă. Dar va Dumnezeu să scăpăm de coșmarul acesta în care proștii clasei au ajuns la catedră!

    • x-ulescu Răspunde

      astia care mai voteaza gasca lui baselu , ori sunt prosti de bubuie ..ori sunt cu interese mafiote !!

      • x-ulescu Răspunde

        Eu nu concep sa votez altceva decat PSD. Eu nu stiu cum pot vota oamenii altceva. Uite, si acum avem un candidat de toata frumusetea pe doamna Dancila! De ce va bateti joc de ea? E la fel ca noi ceilalti pesedisti. Proasta, inconstienta, oportunista si nu vorbeste nici o limba straina! Nici limba materna n-o stie cum trebuie! E la fel ca noi! Asta ne trebuie noua, unei tarii a bugetarilor si a celor asistati sociali! Noi muncim (daca muncim) si nu gandim. Nu conteaza ca jumate tara a plecat! Cine ramane sa voteze PSD! Ultimul care a ramas sa stinga becul! Amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.