Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Polițiștii bătuți de romi, puși să stea în genunchi. Le-au pus pistoalele la cap!

Poliţiştii bătuţi cu sălbăticie de rudele unor bărbaţi pe care i-au urmărit în trafic au ajuns la spital, fiind diagnosticaţi cu mai multe traumatisme la cap, informează observator.tv.

Potrivit sindicaliştilor Europol, situaţia celor doi poliţişti a fost mult mai gravă şi că agresorii, respectiv cei doi tineri urmăriţi în trafic şi rudele lor, chiar i-au pus în genunchi pe cei doi poliţişti şi i-ar fi ameninţat cu propriile pistoale.

Noi informații revoltătoare apar in cazul colegilor agresați. Se pare ca dupa ce i-au deposedat de arme și i-au sechestrat într-o curte a imobilului, rromii le-au pus pistoalele la tâmplă iar unul dintre ei ar fi apăsat si tragaciul doar ca încărcătorul era gol, polițistul folosind toate cartusele pe parcursul urmăririi!”, se arată într-o postare pe Facebook a paginii Sindicatul Europol.

Oficial, poliţiştii IPJ Vâlcea au anunţat că pistoalele celor doi agenţi au căzut în timpul scandalului, însă nu au fost luate de agresori, ci au fost recuperate de poliţiştii chemaţi în ajutor.

11 comentarii

  1. realist Răspunde

    Votantii psd pe ajutoare sociale..

  2. obiectiv Răspunde

    Apel la parlamentari;schimbati legile dupa care actioneaza Politia Romana! Goliti birourile de angajati pe pile cu drepturi egale ca si cei de pe teren,si angajati barbati in putere nu fete tinere,antrena-ti-i si dati-le dreptul sa traga imediat dupa somatie.Folositi fortele speciale si folositi batranul kalasnikov (acolo unde se impune) pana se vor dota cu alte tipuri de arme.Inaspriti controalele psihologice si testele fizice sa avem politisti adevarati nu ,,tentative”,iar celor ramasi ,,pe bune” in sistem acordati-le credit si respect!
    PS Nu sunt misogin dar as vrea sa intre in sistem doar acele fete care pot incatusa infractorii la fel ca un barbat dotat fizic.

  3. BMA Răspunde

    Da, așa este. Nu există post la bugetul statului care să nu fie traficat, aranjat, cumpărat, cum vreți voi să-i spuneți. De aceea suntem unde suntem, pt că în sistemul bugetar și nu numai, peste tot la stat nu se intra pe meritocratie ci pe pile și bani. Începând cu reprezentanții ANFP-ului din prefectură, împreună cu funcționarii publici din instituții, cei care sunt mandatati la întocmirea subiectelor, toți sunt mână în mână, iar atunci când nu se înțeleg anulează concursul pe diverse motive, până nu intră pe postul respectiv cine trebuie.
    E crimă organizată ce se întâmplă de cel puțin 10 ani. Nu intră nimeni pe bune, corect, NIMENI.
    Și atunci, cum vreți să tindem spre dezvoltare, cum vreți sa evoluăm, când toate instituțiile statului sunt căpușate de nulități, până la cel mai înalt nivel.

  4. Riki Răspunde

    Cineva nu prea si-a facut treaba, lasand clanurile de delincventi sa creasca pana au devenit adevarate mafii. Plus ca si legea e prea lejera si aceste fiinte au doar drepturi.

  5. x-ulescu Răspunde

    sa nu uitam ca la demonstratiile anti psd , sustinute de ciuma galbena si de werner ,au fost batuti jandarmi si li sa furat pistolul…. cam aceeasi situatie ,cam aceeasi infractori ! atunci a fost de bine ?

  6. Norick Răspunde

    Jandarmii merite numai bataie,
    Taranii dracului, jigodii.

  7. qh Răspunde

    Nu vreau sa fiu obraznic , dar din cind in cind nu ar lipsi garda de fier sa faca ordine.

  8. Untermens Răspunde

    Oare R. Heydrich cum ar fi gestionat, o asemenea situatie ?
    Ai arma la tine ?! Un foc de avertizare si cu urmatorul glont deja gauresti blana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.