Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Rezultate complete finale alegeri prezidenţiale Satu Mare

Rezultate complete finale alegeri prezidenţiale Satu Mare. Potrivit Biroului Electoral Central, la nivelul judeţului Satu Mare s-a obţinut următoare ordine:

  1. Klaus Iohannis – 41.734 voturi – 35,29%
  2. Kelemen Hunor – 30.513 voturi – 25,80%
  3. Viorica Dăncilă – 17.975 voturi – 15,20%
  4. Dan Barna – 10.578 voturi – 8,94%
  5. Mircea Diaconu – 7.140 voturi – 6,03%
  6. Theodor Paleologu – 3.680 voturi – 3,08%
  7. Ramona Ioana Bruynseels – 1.993 voturi – 1,68%
  8. Alexandru Cumpănașu – 892 voturi – 0,75%
  9. John-Ion Banu – 424 – 0,35%
  10. Sebastian Constantin Popescu – 345 voturi – 0,29%
  11. Viorel Cataramă – 323 voturi – 0,27%
  12. Cătălin Sorin Ivan – 298 voturi – 0,25%
  13. Bpgdan Dragoş Aureliu Marian Stanoevici – 246 voturi – 0,2%
  14. Ninel Peia – 230 voturi – 0,19%

118.167 persoane s-au prezentat la vot în județul Satu Mare, la primul tur al alegerilor prezidențiale din 10 noiembrie 2019.

Potrivit statisticii BEC, cea mai activă categorie la vot a fost cea a femeilor cu vârste cuprinse între 45 – 64 de ani, domiciliate în mediul urban. La polul opus, cea mai scăzută prezență ar fi în rândul tinerilor, cu vârste între 18 – 24 de ani.

Rezultate obținute la nivel național:

Voturi numărate – 91% – 9.357.558 de voturi

Klaus Iohannis – 36,86% – 3.141.789 de voturi

Viorica Dăncilă – 23,69% – 2.019.406 de voturi

Dan Barna – 13,97% – 1.190.795 de voturi

Mircea Diaconu – 9,21% – 784.867 de voturi

Theodor Paleologu – 5,65% – 481.309 de voturi

35 comentarii

  1. M*uie PSD Răspunde

    Cum plm poate cineva sa voteze cu analfabeta de Dancila cum plm poate o țară in anul 2019 să își risipească votul pe dobitoaca aia?

    • JohnnyDillinger Răspunde

      Singura explicatie este ca suntem o tara de dobitoci, care nu vrea schimbarea. Singura solutie pt. schimbare este, din pacate, emigrarea.

    • c-block Răspunde

      Un anume partid își devorează văzând cu ochii încetul cu încetul propria țară și propriul popor. În țara noastră normalitatea nu este ceva normal. De aceea sunt atâția plecați în afară. La un moment dat vor zice că nici nu vor mai veni acasă. De fapt deja se-ntâmplă. Dar acest lucru minor nu-l interesează pe acest anume partid. Important este că cine rămâne, dobitoc și neșcolit, sărac să-l voteze. Chiar dacă îi încearcă o stare de ……când văd ce hal de catindat au pe care să pună ștampila. E de al lor. Proastă și agramată.???

    • x-ulescu Răspunde

      exact cum a votat cineva cu dobitocu de werner ! mu13 pnl

    • ... Răspunde

      Vezi ca ti-au intrat porcii in cucuruz, bai tarane. ‘te-n rat sa te f.. de neam prost

      • x-ulescu Răspunde

        un exemplu de specimen care a votat cu dobitocu de werner …

        • x-ulescu Răspunde

          Eu sunt un mandru specimen care nu gandeste ci voteaza cum spune partidul! Si pe drq il votez numai pe Ioh…is asta nu! Asa in ciuda!!! Na!

      • ... Răspunde

        Vezi că n-ai nimerit bine fundul potrivit pentru lins, ia-ți un GPS pentru data viitoare!

  2. Marin Răspunde

    Estimare turul 2 – jud. Satu Mare 67% Dancila !

  3. Mae Răspunde

    Cum poți sa votezi cu Kelemen Hunor ……se vede cît de deștepți sînteți nu mai vreau sa va jignesc dar sînteți o rîie

    • ... Răspunde

      Tocmai tu spui care votași cu Viorica???Dacă toți ungurii votau cu dl. Kelemen avea lejer peste 50000 de voturi în județ. Apropo când veți învăța care e numele de familie la unguri???? Sau vă tutuiți???

      • Rodica Răspunde

        Asculta , etc (…) , sau cum te numesti – cu ce e mai domn Hunor ca Dancila ? Tu întrebi de tutuire , când te adresezi cu Viorica atunci când faci referire la Dancila ? Vezi ca singur te driblezi . Si n-am înteles , e vreo materie la scoala care îmi cere sa învat care e numele si care prenumele la unguri ? L-ai vazut si pe acest HUNOR (Hun de la Hungaria , sa fie clar!) cat de mult respecta cetatenii majoritari ai acestei tari ? Se adreseaza întai în maghiara , apoi în romana celor prezenti ( vizavi de reporterii prezenti la sectiile de votare ) ? Ce denota atitudinea lui , în afara de lipsa de respect , bun simt si sovinism ( sau sa zic ură la adresa romanilor , suna mai frumos) ? Si-nca ceva – votul e liber consimtit , adica fiecare voteaza cu cine vrea , nu poti sa impui tu nimanui optiunile tale sau ale altora , cum nu poti impune respectul pentru unul dintre candidati , care nu da doua cepe degerate pe tine! Si-nainte sa ma acuzi ca-s psd-ista , te linistesc si-ti spun ca n-am votat si nici nu voi vota la aceste alegeri prezidentiale ! Ca sa-ti fie clara optiunea mea politica ! Asa ca poti sa-l plimbi cat vrei pe ….domnul tau Kelemen , daca-ti face placere !

        • Norick Răspunde

          Ce mi-a placut fierberea ta stimata caserita.. Dupa ecuatia ta, Rodica vine de la Rromania ??? 😛 🙂
          Peace ! 😀

          • Gramatica limbii române

            Bai sfertodoctule, se scrie CASIERITA, agramat idiot ce esti! Hai sictir si da-i cu “peace” prin alte parti. Esti prost, stai jos.

          • Norick

            Bai tarane, idiot a fost ma-ta, când si-a schimbat gaura. Du – te si multumeste-i, bineinteles daca o poti identifica din turma… In rest mucles – sper, ca nu ai voie de dictionar si am vorbit in limba ta “oficiala” ::. ? … ? ?

        • ... Răspunde

          Ascultă măi dragă. Disciplina se cheamă respect. Asta dacă ești mândră sptmăreancă. De nu, ești o piesă import.

  4. Adrian Cozma Răspunde

    Muie PSD!

    • pixulescu Răspunde

      Rugăm și niște “salutări” pentru @x-ulescu pentru că se pare că este obosit după ziua de ieri și nu s-a trezit. Gata! Trezirea! Azi nu pe lipit afișe primești banii!

    • Ma-ta Răspunde

      Ia uite cine si-a itit capul! Ce-i putza? ai iesit din sevraj si ti-ai adus aminte sa scri singurul lucru pe care stii sa-l iei pe lumea asta? ?

  5. Badea Gheorghe Răspunde

    Vrem DEZBATERE TELEVIZATA !Va e frica de intrebarile la care candidatul iohannis trebuie sa raspunda ???Sunt convins de asta,pentru ca el si nevasta-sa au FURAT CASE !!!!Justitia din Romania a spus-o,nu noi !!

  6. Badea Gheorghe Răspunde

    Prostolaul asta cu ”staif” l-a atentionat pe spp-istul din spatele lui ”sa nu lase hartiile” pe pupitrul de pe care si-a citit ”victoria” de aseara :))))))) !!Pai bai prostovane,10 cuvinte pe care le-ai spus si-ti trebuia hartii??!!!O faceti pe Dancila analfabeta iar voi nu stiti lega doua vorbe fara ”hartii” ?? Discursul doameni Dancila a fost coerent si clar, fara ”hartii” ,analfabetilor !!Si nu uita plavane,vrem DEZBATERE ELECTORALA TELEVIZATA intre tine si DOAMNA Dancila !!Sa ne spui cum ai reusit sa-ti faci 6 case din salariu de profesor si mai vrem sa ne spui despre dosarul penal in care esti acuzat de fals si uz de fals pentru care justitia din Romania a dispus confiscarea uneia dintre case ??!!!!

  7. Garuboz Răspunde

    Mai norik lindic de Ciocciolina dute la mata aia scarboasa limbricule!

    • Norick Răspunde

      @Garobuzi : Mai tarane , inainte sa vorbesti cu mine spala-te la gura , ca puti de la o posta .
      P.S. din pacate ma-ta este de vina pentru ca nu te-o inghitit… 😛 🙂

    • coica Răspunde

      Nu-i frumos ce scrii marinare!

      • matroz Răspunde

        @coica si altii:nu mai postez de mult pe acest portal,il citesc ,uneori imi place,alteori nu!Ma hârjoneam cu doi unguri inteligenti,un y normal si doxa de carte si un Norik plin de umor!Constat acum ca sunt niste cretinei care in lipsa de inspiratie acuza mereu ba marinarul,ba ideile acestuia etc.Refuz sa cred ca cei doi unguri ma aduc mereu in discutie din lipsa de inspiratie…ori din schimare de name!Ar fi pacat,mi-ar dispare lipsa de apreciere fata de inteligenta celor doi!Celorlati,atata pot,atata scriu.Inteligenta macabra specifica subspeciilor din cotloanele Podului Decebal,sa le tina de cald ca de inteligenta este exclus!

        • Norick Răspunde

          Salutare @matroz . Ma bucur , ca mai traiesti si imi pare si mie rau , ca portalul chiar a devenit un website foarte slab fata de anii precedenti. Ai grij de tine si toate cele bune…:-)
          Peace ! 🙂

  8. Garuboz Răspunde

    @soric de lindic tu cu tot neamul tau migrator s-a ma pupi in gauoaza avorton retardat!

    • Norick Răspunde

      Bine Garo-buzi deportatule . Sa-ti pupa rottweileru’… Analfabet retardat ce esti… ::-) 🙂

  9. gheorghe Răspunde

    Ce de înjurături, ce de jigniri câtă revărsare de lături pe aici.Sa aveți o zi minunata mai oameni buni,dar oare merita sa va jigniți în halul acesta?Eu zic ca Nu merită dar fiecare scoate din ,,punga lui”numai ceea ce are.Au fost niște alegeri prezidențiale cum rar poți sa mai vezi pe undeva.Candidați cu duiumul care de care mai,,interesanti”Miza a fost mare.Sansa de a face 3%și sa pui manuta pe vreo 10 milioane de la stat….foamea de bani…Ia manat pe cei mai multi!!!Nici o surpriza la aflarea rezultatului,totul corespunde cu percepția oamenilor despre candidați.Oare merita sa ne scrofalim ca barna (maro)nu a reușit mai mult,el a luat voturi mai puține decât partidul.De ce?Sunt votanții de vina? ….hai sa fim serioși.Și unii de pe aici cred ca daca-i jignesc pe altii,simpatizanții lor au ceva de castigat si nu-si dau seama ca esre absurd.Fiecare voteaza CUM VREA EL.Simplu….CUM VREA EL.Nu vreau sa intru în detalii ca sa nu se creadă ca sunt simpatizant al vreunui candidat.
    Normal ar fi ca în finala sa vedem o dezbatere publica adevărată intre cei doi finaliști!!!Se pare ca nu va fi aceasta dezbatere și asta nu din cauza,,analfabetei”veorica ci din cauza,,profesorului”johanis!!!!Nu va întrebați de ce nu vrea şefu sa stea la taifas cu Veoricai?Prietenii ştiu de ce!!!Eu zic ca dacă ,,ai coaie,dacă ai sânge în instalație, dacă ai vână atunci stai la o șuetă cu,,proasta satului!!! (Cer scuze ca am folosit aceste cuvinte care circula printre votanți. …)Dacă ești bun ieși în față sa te vedem și fa-o praffffffff pe Veoricai, ce naiba ca doar ești barbat….Sau nu?Dacă nici acum când psd-ul a ajuns atât de jos (unde nimeni nu credea ca va ajunge)nu ești capabil sa-l distrugi atunci lasa-te de meserie nene,LASA-TE!!Vreau,la fel ca mulți alții o dezbatere publica,ca sa ne lămuri ce și Cum! !!!Altfel am putea sa fim duși în eroare și sa votam greșit în detrimentul nostru,al copiilor și nepotilor noștri. Sper ca nu am deranjat cu aceasta intervenție, este doar o părere personala și nu un atac la persoana.Sa aveți o zi minunata….

    • Norick Răspunde

      Salutare @Gheroghe. Evident ai dreptate , dar ce sa faci cu copiii alaptati de tata , cum este si specimenul de mai sus…Limbajul lor nu accepta altceva decat stilul asta primitiva .Asa au copilarit, asa traiesc si din pacate avem sanse mari sa faca si copii diluind societatea :-P. (in afara de copilasul asta ,care este pe invers- din fericicire…)
      In rest numai bine si o zi minunata… 🙂 😛

  10. Badea Gheorghe Răspunde

    Presa care-l pupa-n cur pe Muiannis a primit ordin,exact ca pe vremea securitatii ceausiste, sa nu mai scrie nimic despre dezbaterea electorala dintre Dancila si Muiannis !Ordinul a fost dat de catre piticul porno neamt,ala care ne asculta telefoanele.Nu vrea ca Muiannis sa piarda pe mana lui,adica sa nu afle prostii care-l voteaza ca de fapt voteaza un penal,un hot de case !!SE STIE ca individul a FALSIFICAT ACTE,impreuna cu grupul infractional organizat, pentru a pune mana fraudulos pe imobile, acolo in Sibiu !!E un PENAL mai mare decat DRAGNEA,iar locul lui e la PUSCARIE !!!De-aia refuza dezbaterea televizata !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.