Ultima actualizare: azi, 18:04
Naţionale

România 2019 | Și-a dat foc la casă și a fugit! Urmărire cu focuri de armă și gaze lacrimogene

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din comuna Recea, județul Brașov, și-a incendiat casa, apoi a reușit fugit cu mașina de forțele de ordine sosite la intervenție, cu toate că mai mulți polițiști și jandarmi au încercat să-l prindă.

După pornirea incendiului, la fața locului au intervenit pompieri, polițiști și jandarmi. În acel moment, bărbatul s-a urcat în mașină și a fugit. Acesta s-a învârtit minute în șir cu mașina în jurul jandarmilor. În videoclip se poate observa că forțele de ordine au tras în roțile mașinii, dar au folosit și gaze lacrimogene.

Până la urmă, bărbatul a reușit să fugă cu mașina prin curțile vecinilor, dar a fost prins într-o benzinărie din Făgăraș.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați cu privire la izbucnirea unui incendiu la o locuință situata pe raza loc. Recea. La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, pompieri și jandarmi. La momentul sosirii la fața locului a forțelor de ordine, proprietarul locuinței s-ar fi urcat în autovehiculul din curte și fără a respecta indicațiile echipajelor de poliție și jandarmi, a părăsit domiciliul cu autovehiculul. S-a procedat la urmărirea autovehiculului de către forțele participante la intervenție cu autospecialele din dotare, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune și a fost oprit pe raza mun. Făgăraș de către echipajele de poliție. Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Făgăraș pentru efectuarea de cercetări.“, a declarat Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, pentru publicația Făgărașultău.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.