Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

Romeo Nicoară: „Este campania fake news PSD. Se aruncă pe piață informații false”

Deputatul PNL, Romeo Nicoară, a spus astăzi, într-o conferință de presă susținută la sediul partidului, că PSD a început campania de denigrare a lui Klaus Iohannis, pe diferite canale de comunicare, de la online la tv și la viu grai. 

“Avem de ales între dezinformare şi incertitudine şi între profesionalism şi certitudine a viitorului. Acest lucru derivă din tot tipul de campanie desfăşurată de cei de la PSD în truul II al alegerilor prezidenţiale după ce s-a văzut că candidatul lor a intrat în turul II cu un vot subţire şi se vede foarte clar că nu are şanse să treacă, au început o campanie de denigrare a candidatului nostru Klaus Iohannis şi a PNL, cel care a format guvernul începând cu 4 noiembrie. Această campanie de denigrare se desfăşoară la nivelul întregii ţări prin diverse canale de comunicare, începând de la online, televiziunile naţionale, prin viu grai şi diverşi factori de influenţare pe care îi au în ţara asta. Se practică şi se aruncă pe piaţă o mulţime de informaţii care încearcă să discrediteze candidatul şi absolut toate acestea sunt nişte falsuri. De aceea am intitulat campania pentru turul II o campanie fake news a PSD pentru că se bazează pe ştiri false”, a declarat Romeo Nicoară.

Acesta a spus că oamenii au de ales între dezinformare și incertitudine, și profesionalim și certitudine.

Președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, prezent la conferința de presă, cheamă generația #Rezist la vot.

„Degeaba ai protestat ziua și noaptea, dacă nu vi la vot, aceste proteste sunt fără finalitate”, a spus Adrian Albu. 

21 comentarii

  1. Gina Patachina Răspunde

    Informatia ca Justitia din Romania a dispus confiscarea unei case obtinuta de Joiannis prin fals si uz de fals de pe urma careia a obtinut 350.000 de euro din inchiriere,este fake news?Asa sa-ti dea Dumnezeu sanatate tie si familiei tale ?

  2. 1 eu = 47808 lei Răspunde

    Informatia asta e l falsa ?? guven pnl ,guvenu lui werner .va asteapta sa-l votati , facturile cu euro LA MAXIM ISTORIC .vin luna viitoare

    • Altu Răspunde

      Dacă ăsta îi prețul să scap de dancila plătesc bucuros, oricum îi o sumă infimă față de cât am plătit tot anul datorită inflației pesediste

  3. Gyuri Răspunde

    Psd-isti se tot plang si se victimizează.
    Sunt conectati la banul public.
    Când vine factura se kkă pe ei.
    Sunt intre ei, f mulți incapabili de a realiza ceva cu adevărat.
    Realitatea pt ei , este , ” treacă luna, vie banu” sau “fiecare, de unde muncește, trăiește (ciordește) și A3 sa fie.
    Vreți sa îi scăpăm de acest necaz?
    Mergeți la vot!

    • x-ulescu Răspunde

      cursul euro , 1 eu = 4,7808 lei MAXIM ISTORIC , este valabil si pentru cei care lucreaza la privat !!!! si lor le vin rate , chiri ,facturi calculate la CURSU ISTORIC 1 eu-4,7808 ,,cu guvern pnl !!!!!

  4. Pnlepre Răspunde

    Campanie de denigrare?! Pai bine mai leprelor, ce face pulemetele de Werner de 5 ani, cum se numește?! Individul ăsta a aruncat cu rahat in PSD și inclusiv în noi românii, de pute până peste granițe!!! Hai sictir! Manca-v-ar pământul de politruci și demagogi castrați!

    • Fu Răspunde

      Individul ásta a facut rahat din psd. Felicitari. Nu mai avem nevoie de comunisti si postcomunisti., cei care au furat si au deteriorat tot ce sa putut. La canal sau in mina cu voi , asa cum ati procedat anteriorii sefi de al vostru.

    • 007 Răspunde

      Auzi mai oltene pnlepre,daca Dancila este etalonul vostru de inteligenta,nu ma mir cat IQ aveti voi toti sustinatorii ei ,vorba lu’Băse: “Așa cum e ea, Dăncilă e cea mai bună din PSD. Ceilalți sunt și mai proști!”

  5. Bula Răspunde

    PSD in 30 de numai a furat si a vindut .

  6. Maimuta Răspunde

    Dezinformare ?
    De ce nu informati cetățenii ca pnl susține în funcția de director economic o tanti care a picat examenul cu nota 5 ?
    Asta este “corectitudinea” cu care vreti sa votăm?
    Președintele Consiliului de administrație al spitalului tace și el …probabil i s-a închis gura cu “ceva”

    • Rodica Răspunde

      Directoarea e mama unuia ce-i președinte la tineretul liberal ! Deci nu oricine ! Cum altfel s-o tii pe interimat 3 ani ?!? e ceva….poate mai prestează si altceva….
      Iar cel din consiliul de administrație care si-a înghițit limba e udmr-ist ….
      #Hai la vot !

      • Rodica Răspunde

        Mai fraților , dar în toți a dat boala asta cu furatul de identitate ? Vad ca a mai aparut o Rodica ; nimic de zis , postare corecta d.p.d.v. gramatical , dar am pretentia de la cel care posteaza ( sub acelasi prenume cu al altcuiva cu ….vechime pe acest portal ) sa-si asume lucrul acesta , gasind o alta identitate , nu de alta , dar , s-ar putea sa-si ia din multele ….complimente ce le-am primit de-a lungul vremii . Din aceste considerente , misiunea mea se încheie aici , de acum înainte voi asista doar la …..dezbaterile voastre . ( Sa nu plangi Norocel !) .
        A , era sa uit – # Nu merg la vot ! Asa cum am afirmat si-nainte de primul tur , raman fidela principiilor mele , nu dau votul unuia , doar fiindca nu-l suport pe celalalt !
        Salutari tuturor !

        • y Răspunde

          @Rodica. Bun venit în club!?

        • Norick Răspunde

          Stai calm Tanti, nu ma supar asa de repede. Asta cu furatu’ n-o tolerez nici eu.. Un copilas se distreaza cu telefonu’ lu’ mami si fura identitatile. Sau poate cei de la portal au glume in program. Nu stiu de ce nu se poate comenta doar dupa o identificare simpla cu inregistrare. Dar Pentru mibe este ok si asa. Un Site Pentru amatőr… ? ?
          Peace! ?

        • Rodica Răspunde

          Ce te face sa crezi ca doar pe tine te-a botezat mama “Rodica”? Dacă e marca înregistrată, de ce nu zice portalul ca celelalte Rodica nu mai au loc ? Este una si gata !

          • a*

            Hai mă că ești chiar caraghios/caraghioasă! Unde scrie că trebuie să treci prenumele tău adevărat? Folosești un nick consacrat deja printre comentatori. Dacă ești așa șmecher alege și tu una nouă. Ca să te identifici clar. Dar probabil nu asta era intenția, nu? Pentru că ce ai scris a mai apărut pe portalsm dar cu alt nick. Știu sigur pentru că țin minte. Deci dacă vrei cu adevărat poți. Îți strâng pumnii, poate mai reușești o dată!

          • a*

            Doar revin @Rodica clonată. Recent ai postat această obsergație ca și #rezist. Deci văd că totuși de descurci.

  7. Figaro Răspunde

    Ei ei… fake news? Pai voi ati spus ieri ca UDMR indeamna votantii lor sa voteze Iohannis… ori UDMR nu a facut asa ceva! Voi sunteti de-a dreptul mincinosi! PINOCHIO!!!!

  8. Satmareanul Răspunde

    Deci Albu care are voie sa faca ce vrea muschi lui in oras pentru simplu fapt ca este viceprimar … UDMR cand te trezesti sa nu mai susti un imbecil ca Albu? Care ameninta, injura si vorbeste de rau pe cei care vad ca este doar un papagal nimic alceva … Cosma nu te lasa in fata lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.