Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Romeo Nicoară: În turul al doilea putem face istorie pentru România, alături de Klaus Iohannis!

Deputatul PNL Romeo Nicoară a transmis astăzi, când începe campania pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, un mesaj sătmărenilor.

“În turul al doilea putem face istorie pentru România, alături de Klaus Iohannis! Am văzut toți că a crescut și s-a maturizat deja o întreagă generație care nu mai vrea ca România să fie trasă în trecut de politicienii PSD. Generația noastră!

Este timpul să dăm un verdict clar, duminică pe 24 noiembrie: vrem România Normală, o Românie Fără PSD, fără politicieni care distrug.

Astăzi începe campania pentru turul 2 și președintele Klaus Iohannis va fi acolo unde i-a stat mereu bine: între români”, a transmis Romeo Nicoară.

16 comentarii

  1. Vanea Răspunde

    Doi papagali notorii . Dormeo si Nelutu !
    Bugeyifagilor, voi ne dati lectii de liberalism ?

  2. Altu Răspunde

    Voi aveți noroc că sunt mulți că și mine care urăsc psd-ul prea mult și vă votează pe voi. Și voi cu Tăriceanu la timonă ați făcut ca și PSD,salarii fără număr la bugetari, măriri de pensii,privatul mumu și după 2 ani a venit potopul. Una vii cununa. Atât îi norocul vostru că ciumații rosii s-au făcut mai antipatici că holera galbenă. Și acum mărim salarii la bugetari,le mai dăm vouchere, pensiile le triplăm,iar la privat la salariul minim analizăm. Dacă așa continuați ce m..e o să luați la anul

    • Unu Răspunde

      @Altu: In primul rand, de ce nu ti-ai terminat studiile…gimnaziale ??! Iar in al doilea rand,salariul la privat nu-l fixeaza ”statul” sau guvernul !!Ei stabilesc doar salariul minim pe economie,care acum e 2250 lei,comparativ cu cat l-au preluat in 2012 psd-istii de la ”prietenii” tai basistii pdl-isti :700 de lei !!Asa ca lasa gargara,faceti-va sindicat,unul adevarat,care sa lupte pentru salariile voastre,pentru ca nu sunteti obligati sa munciti pe salariul minim !!Nu mai crede toate balivernele lui orban sau joiannis,pentru ca ei de fapt sunt de partea celor care isi umfla portofelul din munca voastra,fara sa tina cont de nevoile muncitorilor !!Iar daca-ti convine asta,voteaza joiannis!!

      • Altu Răspunde

        Tu dacă treceai prin gimnaziu știai o matematică simplă. Nu poți compara salariul brut de acum cu cel dinainte de trecerea contribuțiilor la angajat. Vorbește pe salariul net ca să fii credibil. Îți dau și eu un milion euro brut și rețin 99%,ce câștig net ai. Așa îi cu mărirea voastră. Tu nu vezi că e un monopol al firmelor care nu măresc salariile, Electrolux după 2 luni de grevă ce a obținut? In schimb daca ies bugetarii in stradă repede sare statul cu bănuțul că nu dă de la el, dă de la noi. Pe patron eu ca muncitor nu-l pot obliga să de-a mai mult. Dacă ai citi Codul muncii ai vedea că angajatul îi defavorizat in raport cu angajatorul și nu-i apară drepturile nimeni .

  3. Satmarean Răspunde

    Bine spus, dar cine sa auda????

  4. Noi Răspunde

    Domnul Iohannis va depune jurământul de învestire, pentru a nu respecta constituția.

    • ... Răspunde

      Mare preț pui și tu pe Constituție dacă nici atâta nu știi că se scrie cu C mare. Iohannis măcar a făcut cât a făcut treabă în Cotroceni. Nu ca și Iliescu din Kiseleff sau Băsescu din Modrogan. Peace!

      • Badea Gheorghe Răspunde

        A făcut(si incă face,că e cât un urs) atâta ”treabă” incât zilnic se tin de nas angajatii de la Cotroceni,pentru că mereu uită sa tragă apa după ce-si face ”treaba” !! :))))))))))))))))))))))))))) Peace of Cheese !! :))))))))))))))

        • ... Răspunde

          Tânjești și tu către o toaletă englezească? Vezi că dacă mănânci destul produs final maro s-ar putea să strângi destui bani! Rămâne să rezolvi branșamentul la apă și canalizare. Aici va fi puțin mai greu.

      • Dorel Răspunde

        ..
        ……………….

        …………………
        Ce spuneai ca a facut joianis la Cotroceni,apropo de Constitiție……. Iți spun eu și nu numai eu
        …………UN CACAT cu C mare …fugi ascunde-te ……da iute

        • Unu Răspunde

          Da,dar nu uita ca nu oricine poate sa faca unul atat de mare,din care sa se hraneasca un intreg partid!Sigur,portiile cele mai mari le iau orban si rares bogdan.

  5. x-ulescu Răspunde

    si hitler si stalin au facut istorie ..nu ?

    • x-ulescu Răspunde

      M-am trezit din mahmureala si iar incep sa vorbesc tampenii. Nu trebuia sa amestec beuturile. Bleahh!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.