Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

Ședințele foto în decoruri magice, tot mai solicitate de sătmăreni. Cum imortalizează Crăciunul în familie

Cu toate că toamna nu și-a spus încă ultimul cuvânt, spiritul Crăciunului a început să-i cuprindă pe foarte mulți români, iar sătmărenii nu fac excepție. Orașul a fost împodobit, iar oamenii au intrat și ei în febra Sărbătorilor de iarnă. Astfel, tot mai mulți sătmăreni își doresc să imortalizeze Crăciunul în familie în avans și nu oriunde, ci în cadrul unor ședințe foto.

Deși tradiționalul Crăciun în familie era imortalizat, până nu de mult, în seara de Ajun, lângă bradul împodobit, acum, foarte mulți sătmăreni își programează ședințele foto în studiouri special amenajate. Un reporter PortalSM a stat de vorbă cu reprezentanții a două studiouri din municipiul Satu Mare, care ne-au povestit despre cum decurge o ședință foto, cu câte fotografii se aleg cei care își doresc o astfel de distracție și, bineînțeles, cât costă întregul proces.

Studioul Vyografu

Primul reprezentant de studio foto din municipiul Satu Mare ne-a spus că este asaltat de clienți în această perioadă, dar reușește să îi mulțumească pe toți și să le pună la dispoziție o ofertă extrem de tentantă. Este vorba de studioul foto Vyografu, acolo unde o ședință foto durează aproximativ 30 de minute, iar la finalul ei sătmărenii pot pleca chiar și cu peste 400 de poze. Mai mult decât atât, la finalul șednței, studioul le oferă sătmărenilor mai multe fotografii printate. Costul acestei ședințe este de 80 de lei, fie că vorbim de o familie mica, ori una mai numeroasă.

DDL Photography

Cel de-al doilea studio, DDL Photography, vine în fața clienților cu două pachete. Primul, în valoare de 100 de lei, care constă într-un CD fără limită de fotografii, plus 5 poze printate la dimensiunea 15X20; 5 la 13X20 si doua fotografii in format A4. Al doilea pachet vine la prețul de 120 de lei, iar la finalul ședinței clienții vor primi un stick de 16 GB fără limită de fotografii, 4 poze 15X20, două poze 13X18, 2 poze în format A4 și două fotografii magnetice. Reprezentantul studioului ne-a spus că unele ședințe foto pot să depășească chiar și 3 ore, iar clienții pot să își pregătească de acasă mai multe ținute.

Studiourile oferă ședințe foto de Crăciun în mai multe decoruri tematice, astfel încât amintirile din această perioadă să fie cât mai variate. Programările se fac cu cel puțin o zi înainte, iar cei mai mulți care apelează la aceste ședințe foto sunt familiile. Fie că vorbim de familii mici sau familii numeroase, bebeluși, copii, părinți și bunici, toți sunt invitați să încerce această experiență din ce în ce mai căutată în Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.