Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Soț și soție, accidentați pe trecerea de pietoni. Au ajuns în stare gravă la spital

Doi soți din Carei, în vârstă de 66, respectiv 67 de ani, au fost accidentați ieri seară de un șofer imprudent pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul 25 Octombrie. Cei doi au suferit răni grave și se zbat între viață și moarte, titrează Opinie de Carei.

Femeia, care a suferit răni grave la cap, a fost transportată de urgență la un spital din Oradea. Victima urmează să fie operată pe creier în cursul zilei de azi, viața fiindu-i pusă în pusă în pericol de cheagurile de sânge formate în urma impactului. Bărbatul se află și el în stare critică, fiind internat la Reanimare la Spitalul din Carei.

Potrivit primelor concluzii ale anchetei, șoferul pur și simplu nu i-a văzut pe cei doi soți angajați în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. Acesta nu circula cu viteză excesivă, polițiștii nedescoperind urme de frână la locul accidentului. În urma impactului, femeia a fost proiectată pe carosabil, în apropierea trecerii de pietoni, în timp ce bărbatul a fost târât câțiva metri, căzând apoi pe partea carosabilă, pe contrasens.

Poliţiştii careieni continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a petrecut accidentul. Încadrarea juridică urmează să se stabilească în funcție de evoluția stării de sănătate a victimelor.

Sursa: Opinie de Carei

7 comentarii

  1. sdgd Răspunde

    Titlu gresit zic eu. Trebuia sa fie asa: Un sofer imprudent s-a ales cu dosar penal, permisul suspendat pentru 1 an si amenda 3900 lei pentru ca a acrosat 2 pietoni ….

    • Pixulescu Răspunde

      Pe ma-ta!
      Titlul corect ar fi: “Criminal inconstient a accidentat grav un cuplu care circulau REGULAMENTAR pe trecerea de pietoni marcata si semnalizata corespunzator!!”!!
      Sper sa-l bage la racoare macar un an!

    • Maria Răspunde

      …urmeaza dosarul penal si condamnarea, dar nu cu suspendare, zic eu.

  2. abc Răspunde

    Mai oameni buni , privite lucrurile la rece si prin prisma legii, accidentatii traversau regulamentar strada iar soferul se face vinovat ca nu le-a acordat prioritate.
    Nu o data am spus ca si pietonii au partea lor de vina ca se baga in fata masinii fara sa se asigure ca soferul i-a vazut.
    Cu ce se consoleaza accidentatii ca ei au respectat legea iar soferul nu.
    Absolut cu nimic.
    Sa faca bine si pietonii sa se asigure ca pot traversa sigur drumul , altfel vor fi nenorociti in continuare cu dreptatea in mina.

  3. Cetateanul Răspunde

    RE abc

    Domnu meu, astazi am iesit la o plimbare prin oras, plin de oameni cu carje sau care se deplasau cu dificultate . Cum vrei sa se asigure ? Sa stea 30 de minute ? Una este ca ai viteza mica si treci pe langa trecere si nu incetinesti alta e cand ajungi cu viteza mare in zona si nici nu te intereseaza .
    Dar de fapt de acum traim in tara normalitatii in care unul care fura doua biciclete intra la inchisoare si unul care omoara doi oameni nu face o zi de puscarie . Sa traiasca sefu vostru !

  4. Zepelin Răspunde

    Sa mai deie permis de conducere pentru toti tampitii din tara asta.Suntem pe PRIMUL LOC in privinta accidentelor rutiere si oamenilor decedati pe drumuri in toata Europa.Bravo,Numai inainte.

  5. altu fără bmw Răspunde

    O singură observație am. Dacă se circula REGULAMENTAR cu maximum 50 km/h și dacă șoferul măcar a auzit în treacăt de CONDUITA PREVENTIVĂ asemenea lucruri nu au cum să se întâmple decât dacă pietonul se aruncă în fața mașinii. În cazul pensionarilor accidentați mă îndoiesc că asta a fost cauza. E o problemă acolo cu piesa de schimb dintre scaun și volan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.