Ultima actualizare: azi, 14:15
Locale

Tânăr din Satu Mare, diagnosticat cu cancer în stadiu avansat. Are nevoie de bani pentru tratament

Un tânăr din Medieșu Aurit, județul Satu Mare, a fost diagnosticat cu tumoră malignă la testicul. Băiatul a fost internat și operat în Cluj-Napoca, însă mai are de așteptat până va începe chimioterapia. Din cauza tumorii care îi apasă nervul de la picior, tânărul nu se poate deplasa singur.

Familia are nevoie de ajutor financiar pentru a putea continua vizitele la medic și tratamentul. Sora tânărului bolan a  apelat la ajutor în mediul online.

„Fratele meu Flaviu, din Mediesul Aurit, jud Satu Mare, are 36 de ani și a fost diagnosticat cu tumora maligna la testicul. Din pacate aceasta tumora a ajuns si la organele interne, fiind un stadiu foarte avansat. Impreuna am decis sa mergem la Cluj Napoca pentru a putea fi operat, unde a fost transportat cu o ambulanta privata, fiindca spitalul Judetean Satu Mare nu ne-a putut oferi o ambulanta.

Ieri 20.11.2019 a fost operat la testicul, dar pentru a incepe chimioterapia trebuie sa astepte dupa celelalte rezultate pentru a stabili un tratament. Din cauza ca tumora ii apasa nervul de la un picior, nu se poate deplasa singur si are nevoie de un scaun cu rotile, situatia lui e mai complicata in ceea ce priveste deplasarea din cauza ca el s-a nascut cu o problema locomotorie, iar asta ii pune si mai mult in dificultate problema.

Vrem să ne ajutati cu un share, în speranța că ajunge la cine trebuie”, a transmis sora acestuia.

Donațiile se pot face în următorul cont:

CEC BANK

Numele si codul Iban:

Costan Ioan Flaviu

Codul Iban: RO55CECEC001946327329311

 

****

Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook.

 

3 comentarii

  1. BigB Răspunde

    De ce deconteaza statul roman operatiile de schimbare de sex in loc sa ajute oamenii de genul care chiar au nevoie? Dupa logica asta lasam pe oamenii cu probleme vitale sa moara si ne umplem tara de homosexuali si travestiti “sponsorizati” de catre popor.

  2. Zepelin Răspunde

    Sa ajute miliardarii din judet,nu saracii oameni care traiesc din salar minim si pensie de rahat!!! .Mai trebuie ajutat pe cineva?

  3. Om Răspunde

    Zepelin, sincer acuma, v-a bagat cineva mana in buzunar? Eu zic sa va bucurati ca nu ati ajuns nicodata la gradul acela de disperare de a apela la altii si sa lasati pe altii sa isi duca crucea cum pot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.