Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Tehnic Asist a cerut actualizarea sau anularea contracului pentru ”Autostrada Codrului”

Tehnic Asist a cerut actualizarea sau anularea contracului pentru ”Autostrada Codrului”, iar ceea ce se întâmplă în zona respectivă este 100% răspunderea lor, potrivit președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba. 

Pataki Csaba a susținut, astăzi, o conferință de presă, în care a dorit să lămurească mai multe aspecte cu privire la „Autostrada Codrului”. Acesta a declarat că licitația, pornită în martie 2015, a durat un an, iar rezultatul a fost cel al Comisiei Naționale de Soluționare a contestațiilor, care a fost contestat la Curtea de Apel Oradea și instanțele au decis cine să fie câștigătorul. Totodată, Pataki a declarat că peste 250 de creditori au cerut Tehnic Asist să nu renunțe la lucrări. De asemenea, spune acesta, Consiliul Județean a dat ordin de începere a lucrării, însă firma a răspuns că a deschis un proces pentru a actualiza manopera și prețurile de materiale pe contract, iar instanța a amânat procesul până pe 27 noiembrie 2019.

Pataki a spune că este 100% răspunderea celor de la Tehnic Asist pentru ce se întâmplă pe „Autostrada Codrului”. Președintele CJ a declarat că în 27 noiembrie se va decide care va fi decizia finală, precizând că dacă se va suspenda contractul, se vor face lucrări de întreținere, pe care le vor factura și vor cere despăgubiri.

 

4 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Ca sa dea de înțeles ca el nu mai este prezent în acest oraș de căcat ,care nu mai poate sa sugă nimic ca nu mai este la putere cine trebuie sa te fut în gură de Mirel jegos ,moldovean înmpuțit ce ești !!!!

  2. Mae Răspunde

    Și Liviu alt jegos de Teleorman este în vacanță nu poate sa ajute cu nimic muie tuturor pesediștilor cu toate ca nu-l iubesc pe iohanis dar din cei mai rău alegi cei mai bun !!!!

  3. Mae Răspunde

    Și acest pataki care este o mămăliga și nu a făcut nimic pur și simplu sa se arunce de pe pasarela care a promis-o gabor ca o face !!!

  4. cetatean Răspunde

    Dar calitatea de kkt cea facut-o Mirel pe tot tronsonul platit din bani nostri cine o suporta ? Tot contribuabilul, sau sunt responsabili in comisii ,in consiliul care si-au umplut portofelele sa inchida ochii ! Unde a fost Pataki cand s-au receptionat lucrarile ?UDMR-ul nicidata nu are responsabilitati !Rusine Pataki ! Rusine Prefecturii si consiliului judetean ! Toti sunteti manjiti cu spaga de la TEHNIC ASIST ! Ce a facut Tehnic acolo se poate numi DRUMUL CIURZII !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.