Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Urmărire ca în filme! Un șofer ucrainean a refuzat să oprească la semnalele Poliției

Urmărire ca în filme la doi pași de județul Satu Mare. Un șofer ucrainean care transporta țigări în valoare de peste 100.000 de lei a fugit de Poliție, fiind prins după o urmărire în trafic.

Totul s-a întâmplat ieri, joi, 7 noiembrie, atunci când un echipaj al Serviciului Rutier, aflat in timpul serviciului pe DJ 109I, la intrare in orasul Seini, a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care circula cu viteza peste limita legala. Șoferul nu s-a conformat semnalului de oprire, motiv pentru care echipajul de politie a pornit în urmărirea acestuia. Autovehiculul a fost abandonat pe strada Tineretului din orașul Seini, iar conducătorul auto a fugit.

Cu sprijinul politistilor din cadrul Politiei Seini, la scurt timp, s-a reusit prinderea conducatorului auto, acesta fiind identificat în persoana unui cetatean ucrainean în vârsta de 20 ani, conform Inspectoratului de Poliție Județean Maramures. La verificarea interiorului autovehiculului, politistii au constatat ca, pe bancheta din spate si in portbagaj, erau ambalate in folie de culoare neagra 11 colete. Acestea contineau 8.250 de pachete de tigari, produse accizabile care trebuiau supuse unui regim vamal si care proveneau din contrabanda.

Cazul a fost preluat de ofiterii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice care au dispus retinerea tanarului pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat azi instantei competente cu propunere de arestare preventiva. Tigarile de contrabanda si autoturismul folosit la savarsirea infractiunii au fost indisponibilizate in vederea confiscarii speciale. Valoarea bunurilor confiscate este de 114.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.