Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

USR PLUS, PMP și FDG Satu Mare îl susțin pe Iohannis pentru turul II al alegerilor prezidențiale

Alianța USR PLUS, PMP și FDG Satu Mare îl susțin pe Klaus Iohannis pentru turul II al alegerilor prezidențiale.

Mesajele de susținere ale acestora, în continuare:

PMP

În turul al doilea al alegerilor prezidențiale rog membrii și susținătorii PMP sa voteze categoric pentru susținerea candidatului Klaus Werner Iohannis, care trebuie să o elimine într-un mod cât mai ferm pe Viorica Dăncilă din viața politică. Nu se poate pune problema ca PMP să o susțină pe Viorica Dăncilă în turul secund al alegerilor prezidențiale: ”În nici un caz nu putem susține un om pe profilul doamnei Dăncilă. În nici un caz nu putem susține ca partid de dreapta un candidat de stânga. Avem multe puncte comune cu colegii din PNL, suntem împreună în Partidul Popular European în cadrul UE.

De aceea indemn pe toți membri și susținători PMP sa voteze în data de 24 noiembrie pe KLAUS WERNER IOHANNIS.

Eugen Tomac

Presedinte PMP, Europarlamentar

 

USR PLUS

USR Satu Mare și PLUS Satu Mare mulțumesc tuturor sătmărenilor care în primul tur al alegerilor prezidențiale au votat candidatul Alianței USR PLUS, Dan Barna. Mulțumim voluntarilor și simpatizanților care au dăruit din timpul lor în această campanie, așa cum au făcut-o și în trecut. Mulțumim pentru încredere!

Turul doi al acestor alegeri este de o importanta majora pentru țară. Vom decide cine ne va reprezenta în continuare pe plan internațional în următorii 5 ani. Neimplicarea s-a dovedit că nu este cea mai bună soluție de aceea îndemnăm alegätorii USR PLUS să dea dovadă de civism, să își exercite dreptul la vot și să aleagă în mod responsabil pentru continuitate si stabilitate, Klaus Iohannis.

Alianța USR PLUS Satu Mare

 

 FDG

Forumul Democrat al Germanilor din judeţul Satu Mare îndeamnă membrii

şi simpatizanţii săi ca Duminică 10 noiembrie să meargă la vot pentru a-l alege pe Klaus Iohannis Preşedinte.

Facem acest îndemn ştiind că România are nevoie în continuare de un Preşedinte corect,

consecvent, reprezentativ şi care nu acceptă compromisuri. Aceste calităţi le are Klaus Iohannis.

Duminică votăm Klaus Iohannis!

Consiliul director al F.D.G. din judetul Satu Mare

 

A Német Demokrata Fórum Szatmár megyei szervezete felkéri tagjait és szervezetűnkkel rokonszervező támogatóit,

hogy vasárnap, 2019 november 1ö-en járuljanak a szavazó helységek választási urnáihoz és adjak le szavazataikat
Klaus Iohannis elnőkjelőltre.

Meggyőződésűnk, hogy Romaniának továbbra is szűksége van korrekt, határozott, kővetkezetes, reprezentativ,
valamennyi honpolgár érdekeit képviselő államelnőkre.

Szavazzunk Vasárnap Klaus Iohannisra!

A Német Demokrata Fórum Szatmár megyei szervezetének vezetősége

 

Material comandat de Partidul Național Liberal, realizat de PortalSM, Cod AEP mandatar financiar 31190005

48 comentarii

  1. Cosmin Răspunde

    Romania normala…da da. Cea in care unul muta zebre altuia i-se exclud case pe motive uitate (acte false sau ceva de genul) . Da intr-adevar asta e normalitatea in romania

  2. Ioan Răspunde

    N-am inteles doua lucruri :
    1 – Daca FDG a vrut sa vorbeasca si pe limba lor, presupunind ca unii dintre ei nu inteleg romaneste, de ce au transmis in maghiara si nu in germana, ca doar sint forum german nu maghiar.
    2- De cind PNL vorbeste in numele mai multor partide si organizatii, ca doar acestia nu sint toti handicapati, puteau si ei sa transmita un mesaj daca ar fi vrut…!
    In orice caz pregatiti-va de o surpriza.
    Va spune unul care acum cinci ani l-a votat pe Johannis !

    • Rodica Răspunde

      Ha , ha , ha , bună asta cu FDG. Dar ce mă miră , este faptul ca n-a sarit nimeni ca ars … . Bravo , Ioane !

    • Ioan Răspunde

      Ei au un electorat inteligent.
      Nu au nevoie sa fie indrumati cu cine sa voteze.
      Oricum nu-l considera pe Johannis ca fiind unul de-al lor.
      Ceea ce este adevarat.

  3. X-ulescu Răspunde

    Se vorbește aici despre aria cercului?
    Că noi estem foarte inteligentă.
    Și ar trebui să escludem din partid pe domnul Arhimde, care nu a fost de acord cu șefa noastră de partid. Șefa noastră care are 4 case din care una de 417 mp și un ceas care valorează cât pensia la toți bătrânii din Satu Mare.
    Și care are dreptul să spună ce vrea, când vrea, chiar dacă minte, doar pt simplu fapt că vorbește doar românește si că este duamnă.
    In rest nu contează.
    Bine cā ne-a prostit.
    Că la noi la A3 cine zbiară mai tare și minte mai mult, are dreptate.

  4. Dragnea Răspunde

    Stați liniștiți pesedeii mei!
    Maine vom sesiza CCR cu privire la regula de calcul a ariei cercului!

  5. Rodi Răspunde

    pi er pătrat nu are cum sa fie aria cercului.
    Eventual pi er rotund, că cercul nu e pătrat.
    Helău!?
    Și Veorica, făcea bani din meditații.
    Chiulea de la meditații,și păstra banii.

  6. x-ulescu Răspunde

    Ahaaa!
    Așa a făcut rost de bani ca să își facā viloiu ala de 417 mp ,de la Predeal?
    Despre care spune că nu este gata.
    Am înțeles că numai ala singur este mai mare decât toate casele lui Iohanis.

    • x-ulescu Răspunde

      si cum werner a facut rost de sase case din ,,meditatii ? a sa nu uit a pierdut una .dovedit in instanta ca lea luat CU ACTE FASE !!!!!!

  7. suciu emil Răspunde

    FDG/ul nu este o asociatie culturala prin statut?

  8. johan Răspunde

    În Satu Mare FDGul este UDMR. Șvabii sunt atât de maghiarizați încât nici limba maternă nu și-o mai vorbesc! Asta pentru că ungurii au fost foarte corecți sute de ani!

    • Rodica Răspunde

      Ei , și când spuneam eu chestia asta , acu ceva timp ……….. ? La sarbatoarea ștrudelului de la Moftin ( un exemplu doar , pe care l-am constatat personal, deci nu vorbesc …..din auzite), sarbatoare șvabeasca , majoritatea erau șvabi da vorbeau ungureste ! Si-am primit la explicatii , cu duiumul ….. .

  9. x-ulescu Răspunde

    o noua zi de guvern pnl condus de sica mandolina ,omu lu werner , o noua crestere pt.euro .= 4,7776 lei un nou MAXIM ISTORIC !!! platiti rate ,chirii ,facturi in euro ,aveti cui multumi la vot

  10. kati Răspunde

    O întrebare , cine a terminat facultate de fizică matematică și a profesat în domeniu DĂNCILĂ sau IOHANIS?
    Ce înțelege candidatul Iohanis prin politică externă, nu prea adînc în asia nu prea cu China de loc cu Rusia numai cu țara Merkel?

  11. kati Răspunde

    Ce înțeleg eu ca alegător prin Romanie normală!
    O țară se înscrie pe un ariu geografic cu o populatie de……, aceasta este cea care prin comportament, gîndire,acțiune internă externă definește statutul țării respective de normal periculos anormal ( necesară impunerea supravegherii de căștile albastre)
    Eu nu pot accepta ca un candidat la președenția țării să mă facă anormală. Întîi să meargă să se caute la cap canditatul la phihiatrie și pe urmă poporul!

    • kati Răspunde

      Și din cauza asta voi vota pe Dăncilă în turul doi pentru că este la fel de ….. ca și mine. Fie ce o fi! Sunt supărată și nu pot gândi cu capul decât cu altceva. Asta e, sunt blondă ca și candidata mea preferată. Veorica, te susținem până la ultima suflare! Apoi peste ani vom schimba numele țării în Pesedistan! Ce tot vin alții să ne spună ce nu e bine la noi. Deocamdată știm noi asta mai bine de aia stăm așa bine! Na! Apropo, când primim înapoi de la Germania banii pe care le-am dat împrumut? Aaa, nu le-am dat?! Noi suntem datori la ei și la toți??? Nașpa! Dar votăm Veorica!

      • kati -1 Răspunde

        m-am redenumit Kati-1, primele 2 comentarii le-am scrie eu,dar cineva s-a gîndit să-mi fure numele la al trilea comentariu.Nu sînt blondă, sînt grizonată de vîrstă nu de vopsea.Sînt maghiară care va vota cu Dăncilă pentru că
        -candidatul Iohanis în 2014 cînd a devenit presedinte, bătrînele din secuime au arborat steagul negru, semn că moartea a intrat în casele noastre.
        -nu am făcut politică niciodată în viața mea nu prea știu pe care guvern l-a dat jos președintele Iohanis cînd a venit delegația din Japonia, cu prim ministru japonez, iar președintele știind că nu este Guvern în loc să-i primească mai repede cu o oră față de program au fost dirijați la muzeul țăranului
        dar s-a dus candidatul Iohanis în Japonia măcar ca un împărat-NEOBRAZARE-

    • Profu Răspunde

      Ai niște exprimări dragă că ar trebui să faci vizită urgentă la profa ta română. Eu nu mă ofer. Apoi să vorbești de normal și de anormal.

      • kati -1 Răspunde

        Probabil așa nu te-ai oferit a îndrepta greșelile de sciere a copiilor nici ca profesor.E mai bine -NU AM VĂZUT NU AM AUZIT-

        • Profu Răspunde

          Ce să îndrepți la exprimările tale? Sunt perfecte, pe măsura ta. La copii mai înțelegi, trebuie îndreptați, îndrumați, ajutați. În schimbi dumneata am înțeles că ai avea părul grizonat. Vârsta presupune și înțelepciune. Dar se pare nu întotdeauna.? Să vezi cum ne va reprezenta Veorica ta în treburi externe. Vai de capul nostru! Mai ales în discuțiile cu președintele Norvegiei!? Sau să-ți aduc aminte tâmpenia cu mutarea ambasadei României la Ierusalim? Și contramandarea a nu știu câte delegații oficiale la noi în semn de protest? Dacă tot amintești de treaba cu Japonia. De altfel guvernul de care amintești este cel al lui Sorin Grindeanu. Cel care a insistat cu demiterea a fost Dragnea, PNL și USR s-au abținut de la vot! Deci nu Iohannis a demis acel guvern și nici PNL sau USR! N-ar trebui să te uiți atâta la Antena3.

          • kati -1

            Mulțam!
            Acum să nu uiți că votăm pentru ROMANIA nu pentru Norvegia sau alții,
            Mai știi cumva țara care a luat copiii de la părinți și candidatul tău prin ambasadă nu a mișcat un deget? cîți copii din cei 500 dispăruți a adus acasă?
            Dacă ești profesor explică cum ați vrut pe 10 august FOC FUM SÎNGE
            Cum explici constituțional PREȘEDENȚIA MEA, GUVERNUL MEU ,PARLAMENTUL MEU-oare Norvegia asta vrea de la romani?

  12. M Răspunde

    Prin acest slogan dl presedinte recunoaste ca a condus o tara tampita? Daca in primii 5 ani nu a reusit sa normalizeze tara de ce ar putea in urmatorii 5? Sunt anti Psd dar acest slogan tampit ma face sa-l cred la fel de inteligent pe dl Werner.

    • Unu' Răspunde

      Errare humanum est! Așa spuneau presupușii noștri înaintași! Adică a greși este omenește! Iar greșeala președintelui a fost să riște cu guvernele marionetă ale lui dragnea infractorul de drept comun!
      Situația economico-socială și politică din România este oricum numai nu normală!
      URLĂ europa la noi să ne cumințim și să nu ne atingem de legile justiției și ai noștri bravi politicieni penali ce fac?!? – Clar, schimbă legile justiției în așa fel încât ei să devină intangibili!
      Nu suntem primiți în Schengen din cauza insistenței și stăruinței în prostie a penalilor în a schimba legile justiției în favoarea lor, iar candidata la prezidențiale a ciumei roșii, veorica proasta zisă și “raza la pătrat” dă vina pe actualul președinte care a participat activ la demonstrațiile antiguvernamentale și care a dus o politică deschisă anti-penali!!!
      Spune tu, cine te-ar reprezenta mai bine pe plan mondial: un vorbitor nativ al mai multor limbi străine (cel puțin 2: engleza și germana) sau o proastă care, după un mandat de europarlamentar, poate scoate pe gură doar atât: “meik foto?”?!?

      • ... Răspunde

        @unu’, adaugă la ce ai scris și faptul că dacă printr-un accident nuclear peroxata agramată ajunge președintele țării ea va fi comandantul suprem al armatei conform Constituției!!! Vai de capul nostru!!! Vor râde și curcile de noi!

      • x-ulescu Răspunde

        un patriot adevarat care face ceva pentru romani ,nu se multumeste cu o sapca si o poza cu trump !

        • c-block Răspunde

          Un patriot “adevărat” a încercat să facă poză cu Trump. A și plătit bine pentru asta. Dar degeaba. Știi oare despre cine-i vorba?

      • kati -1 Răspunde

        Președintele trebuie să asigure echilibru în țară NU SĂ DEMONSTREZE-
        ESTE PREȘEDINTELE ȘI A PUȘCĂRIAȘILOR CU CETĂȚENIE ROMANĂ

        • Unu' Răspunde

          Președintele ESTE cetățean român și are tot dreptul să o facă, la fel cum o au toți ceilalți cetățeni!
          Spre deosebire de el, criminalul iliescu a CHEMAT minerii, iar după ce au devalizat tot ce s-a putut în București, după ce au măcelărit câțiva protestatari pașnici, după ce au răsturnat un guvern democratic, criminalul le-a mulțumit pentru prestație!
          Cam același lucru l-a încercat și actuala candidată la președinție a ciumei roșii anul trecut la 10 August, doar că atunci s-a folosit de jandarmeria română ajunsă pe mâna mafiotului dragnea!

          • Unu'

            PS asta de mai sus a fost un apropo direct la declarația fufei că își asumă trecutul ciumei roșii!

    • @M Răspunde

      a fost votat cu majoritate nu ? deci majortatea care la votat este tampita !!

  13. 1eu=4,7776=pnl Răspunde

    guvern pnl , condus de sica mandolina considerat guvernul lui de werner = 4,7776 lei/euro , in curand vor sosi facturile !!!!

  14. kati -1 Răspunde

    UDMR-UL sper că nu a uitat cu cine s-a lipit în Parlament, că susține un premier fiu de securist, că în secuieme înafară de Dăncilă nu a fost nici un premier sau președinte de Rusalii, înafară de presedintele Ungariei cu soția lui , cărora li s-a oferit o băncuță de lemn pe care să ocupe loc.Vă puteți voi imagina pe doamna candidatului Iohanis să stea în ploaie vînt pe o băncută de lemn
    UDMR-ul nu l-am trimis în Parlament să se lipească și dezlipească ca și PNL -ul de alte partide și afaceri,sau pentru răzbunare.Atunci unde sînt valorile democratice.
    Spuneți că Dăncilă este proastă?
    Dar voi cum sînteți dacă o judecați?
    De ce vă este frică că va conduce armata.Noua președintă a Parlamentului de la Bruxel a putut să facă față în NATO din partea GERMANIEI
    Pe mine nu mă interesează nici dacă vorbește un candidat țate limbi dacă tragem sărăcia TOTI din țară

  15. Tu Răspunde

    Natia de daci (romani) , este bun numai pentru sa fie iobagi pentru conducatori ( romani, turci,cumani,, rusi, polonezi,maghiari,goti,vandali etc…). Romania a avut o singura prosperitate in perioada interbelica cind a avut un rege Neamt.

    • Rodica Răspunde

      Sa-mi spui unde-i prosperitatea din zilele noastre ; sau n-a ajuns înca neamțu ….rege ?
      Ești din alta epoca ….iobage !

  16. Profu Răspunde

    Vandali nu prea au fost. În schimb ai uitat de celți și de avari, plus slavii lui Svatopluk.

  17. Profu Răspunde

    @kati-1. Din cum răspunzi ai demonstrat că ești pe dinafară. Deci, Norvegia este MONARCHIE drept concluzie nu pre are președinte ci REGE. Paniemaieș? E un banc mai vechi al ziariștilor cu Elena Udrea când ea începea să se dea superdeșteaptă.
    Tu ai drept de vot, ce să faci, și votezi cum crezi. Dăncilă este o catastrofă nu o soluție. Dacă sunt mulți ca tine o să reușească și toți o să suportăm consecințele. La fel e acum în USA cu cretinul de Trump președinte. Ez van. Apoi să nu te plângi. Dacă iese peroxata țigancă președinte putem spune că am pierdut ca țată cel puțin 5 ani cât e mandatul. Mai ții minte cum a fost cu Coica la primărie? Ceva la fel dar la scară largă. Nu încerc să te conving. Am avut și eu o soacră care vota PSD indiferent de candidat. Puteai să pui un ficus pe listă tot acolo ștampila la trei trandafiri.

  18. x-ulescu - tarfa pesedista Răspunde

    vezi ce scump se platesc pomenile electorale?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.