Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

VIDEO. Circulație îngreunată. Imagini cu transportul agabaritic ce trece prin județul Satu Mare

Transportul agabaritic ce face traseul Borș PTF – DJ190 – DN19 – Biharia – DN19 – Valea lui Mihai – DN19 – Carei (Varianta de Ocolire ) – DN19 – Satu Mare – DN19 – Livada – DN1C – Seini – DN1 – Tăuții-Măgheruș a fost surprins în urmă cu puțin timp în localitatea Botiz din județul Satu Mare.

Transportul a îngreunat traficul, șoferii fiind nevoiți să oprească pe marginea drumului pentru a-i face loc mastodontului. Vehiculul transportă un echipament industrial uriaș, iar etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de Poliția Rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri.

,,Lățimea maximă a vehiculului este 4,8 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că, în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră”, informează CNAIR.

Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Sursa video: Facebook/Drivers SM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.