Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

VIDEO. Noul pod peste Someş prinde contur! Stadiul lucrărilor

Noul pod peste Someş de pe raza municipiului Satu Mare prinde contur. Reprezentanţii firmei ITINERA, cei care au câştigat licitaţia pentru construirea centurii de ocolire a municipiului Satu Mare a dat publicităţii noi imagini, de unde se poate vedea stadiul lucrărilor.

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, la Satu Mare, că lucrările avansează binişor, lucrarea fiind realizată în proporţie de 35%.

Construcţia centurii de ocolire a început anul trecut.  Centura de ocolire porneşte din DN 19A, din zona Aeroportului, trece pe lângă Parcul industrial, traversează DN 19 Satu Mare – Oradea, traversează râul Someş şi se intersectează cu DN 19 Satu Mare – Baia Mare.

Centura are o lungime de aproximativ 20 de km, din care jumătate este cu patru benzi.

7 comentarii

  1. Ion Răspunde

    Iata un proiect care va fi sabotat de ” guvernul meu” …

  2. Satmarean Răspunde

    Daca este o firma serioasa de ce nu fac ei si podul peste Somes de langa strand? Eu sincer as prefera ca legea sa fie in asa fel incat aceste firme sa aiba un avantaj din start fata de alta care numai a contestat licitatii asa ca sa se afle in treaba.

  3. sdgd Răspunde

    Asa distanta mica intre maluri nu am mai vazut pe Somes in Satu Mare :O

  4. s.m. Răspunde

    Asta cand se va termina va fi un succes mondial si istoric. Ma mir ca pana acuma nu s-a stopat si aceasta lucrare ca multe altele in Ro. Bravo lor! Mai bine incet si sigur de cat nimic.

    • Szatmar Răspunde

      Daca il termina la sfarsitul lui 2020, primarul ar trebui sa ii decoreze pe toti, de la italiano vero pana la ultimul rrom.

      Totusi, cei cu hieru ala vechi?! Ii mai usor de vopsit cand ii sus, n-am stiut. Intreb pentru un haver care vrea sa faca o cocina de porci.

  5. Driver Răspunde

    Ha ez elkészűl, ez lessz a világ hetedik csodája.

  6. joliku Răspunde

    Pod cu o singura banda pe sens, pfuai. Asa ceva numa’ aici se poate, ceva gen pasarela lui iulius cezar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.