Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

VIDEO. Șoferul mort de beat a refuzat să sufle în fiolă. Polițiștii l-au dus la spital

Șoferul mort de beat a refuzat să sufle în fiolă. Polițiștii l-au oprit la intrarea în municipiul Satu Mare, însă acesta a refuzat să sufle în aparatul etilotest, astfel că oameniii legii l-au luat şi l-au dus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

“La ora 21.39, în urma unui apel 112 prin care se sesiza că un autovehicul circula haotic, a fost depistat și oprit de către polițiști pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, un autovehicul condus de un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Unimăt. Întrucât acesta emana halenă alcoolică i-a fost solicitată testarea cu aparatul alcooltest însă a refuzat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea unei mostre biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu mare, Paula Gabor, pentru PortalSM.

Şofer mort de beat la volan, în Satu Mare. Tragedii evitate în ultima clipă!

Şofer mort de beat la volan, în Satu Mare. Activiștii de la DriversSM au postat un clip primit de la un sătmărean în care se poate vedea cum o autoutilitară este condusă haotic pe străzile din Satu Mare. În doar câţiva kilometri mai mulţi şoferi s-au ferit din faţa autoutilitarei în zona Aeroportului Satu Mare. Şoferul a călcat linia continuă, era să intre de mai multe în şanţ şi a circulat mult pe contrasens.

De remarcat este implicarea celor ce au filmat. Şoferul din spatele autoutilitarei a făcut semne cu farurile celorlalţi şoferi pentru a-i atenţiona. Tot el a sunat la 112 şi a anunţat Poliţia, astfel că şoferul a fost prins la intrarea în Satu Mare.

Vă vom ţine la curent astăzi cu măsurile luate de Poliţie.

Şofer mort de beat la volan – redăm mesajul celor de la DriversSM

Imbecil băut la volan !!!
? Felicitări celor care au filmat acest imbecil și mai ales pentru faptul că au anunțat Poliția.
?La rugămintea celor care au filmat am scos discuțiile care au avut loc în mașină. Erau îngroziți de ceea ce vedeau.
? Pentru că o depășire era riscantă au rămas în spatele imbecilului dând flashuri celor care veneau din față avertizând că sunt în pericol.
? Au fost evitate în ultimul moment cel puțin 4 accidente, ultimul chiar în fața mașinii de Poliție.
? Filmarea se întrerupe chiar în momentul în care Poliția intervine.
? Mai departe povestea este interesantă, dar asta nu-i treaba noastră. Poate vom aflat amănunte din presa online… poate nu..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.