Ultima actualizare: ieri, 21:14
Locale

VIDEO. Andi Țolea, tânărul cu origini în județul Satu Mare, locul doi la Vocea României

Tânărul cu origini în județul Satu Mare, Andi Țolea, a terminat pe locul doi concursul Vocea României. Chiar dacă mai mulți români au fost convinși că Țolea va fi câștigătorul, Dragoș Moldovan a fost cel ce a pus mâna pe marele premiu și pe trofeul concursului.

Dragoș Moldovan, Andi Țolea, Jasmina Răsădean și Elena Bozian au fost cei finaliștii concursului, și au prezentat câte trei momente: unul singuri, unul alături de antrenor și unul alături de un invitat special.

Andi Țolea și Smiley au cântat piesa “Confesiune” în Marea Finală de la Vocea României.

Andi Țolea, are bunici în județul Satu Mare, iar vacanțele și le petrece în comuna Potău, acolo unde locuiesc aceștia.

Tânărul a atras atenția la Vocea României datorită talentului său, iar povestea lui de viață i-a copleșit pe români. Mama tânărului murit acum 3 ani, după o luptă de 10 ani cu cancerul. Ea l-a încurajat mereu să cânte, astfel Andi Țolea a spus că s-a înscris la concurs pentru mama lui, că va cânta pentru ea și că speră că va fi mândră de el.

„Cel mai dificil moment a fost moartea mamei mele. A murit din cauza cancerului, după o luptă de 10 ani cu cancerul. Nu pot să spun că poți să treci peste momente din astea, înveți să trăiești cu chestia asta. Te obișnuiești că așa s-a întâmplat și trăiești cu asta până la capăt. De trecut peste, chiar nu poți să treci peste așa ceva, când pleacă de lângă tine una dintre cele mai importante persoane din viața ta”, a spus Andi Țolea.

Mama tânărului era din județul Satu Mare, unde a profesat ca medic stomatolog. Ea i-a insuflat lui Andi dragostea față de muzică, dorindu-și să îl vadă într-o zi pe scena de la Vocea României, însă nu a mai apucat momentul.

„Părinții mei m-au ajutat foarte mult prin susținerea lor absolută, pentru a-mi pune în evidență talentul, pentru a munci la talentul meu. Din păcate, acum a rămas doar tata, dar cred că undeva de sus mă sprijină mama”, a mai spus Andi Țolea.

Bunicii tânărului au lucrat în învățământ, în municipiul Satu Mare, însă după pensionare, aceștia s-au mutat în comuna Potău, acolo unde Andi merge cu drag în fiecare vacanță, au aflat reporterii PortalSM de la bunica tânărului.

Tânărul s-a născut la Arad, dar apoi s-a mutat în București, iar încă de la vârsta de 8 ani, Andi Tolea este acum elev la Colegiul Național Aurel Vlaicu. Vrea să urmeze Conservatorul și Psihologia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.