Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

A fost stins ultimul focar de pestă porcină din județul Satu Mare

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare informează că, în data de 16.12.2019, a fost stins ultimul focar de pestă porcină africană în localitatea Bolda. De la începutul anului, în județul Satu Mare au fost stinse 55 de focare de boală în 21 de localități.

Pe raza județului Satu Mare nu mai există niciun focar de pestă porcină africană în exploatațiile nonprofesionale din localitățile județului. În mediul silvatic mai există cinci focare de pestă porcină africană la mistreții din cinci fonduri de vânătoare.

DSVSA Satu Mare solicită, în continuare, sprijinul și înțelegerea cetățenilor pentru respectarea măsurilor dispuse și întreprinse de autorități, având în vedere gravitatea bolii și consecințele economice grave generate de apariția ei.

Sursa: DSVSA Satu Mare

 

4 comentarii

  1. Marin Răspunde

    Dumuța, suntem sătui de povești, fă un pas în lateral, așa cum te-au sfătuit șefii!

    • cetatean Răspunde

      Da Domuta ia infectat sau putea sa faca altceva sau alti au rezolvat pesta mai cu succes ca satmarenii. Vrei scaunul lui Domuta :))) Da de unde stii ce l-au sfatuit sefii ghibitule ? :))) Te-ai facu mare nu-ti mai plac povestile :))) Smecherasule !

  2. y Răspunde

    Copiii dragi! Aceasta a fost povestea din Ajunul Crăciunului din partea DSVSA. Somn ușor!

  3. Observator Răspunde

    ILUZII .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.