Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Accident grav după ce a derapat pe zăpadă. Poliția explică cum s-a produs accidentul de pe DN 19

Polițiștii sătmăreni au dat publicității primele concluzii în cazul accidentului grav petrecut ieri pe DN 19, între localitățile Moftinu Mic și Păulian, și în urma căruia două persoane au fost rănite.

Ce spune Poliția:

La data de 2 decembrie, la ora 13.49, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre faptul că pe D.N. 19, între localitățile Moftinu Mic și Păulian, a avut loc un eveniment rutier. În urma primelor verificări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un sătmărean, de 23 de ani, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, acesta fiind acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către o femeie, de 37 de ani, din municipiul Satu Mare. În urma accidentului rutier ambii șoferi au suferit vătămări corporale.

Conducătoarea auto, a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.