Ultima actualizare: azi, 18:28

Locale

FOTO. Sătmărean implicat într-un accident, căutat pentru a fi ajutat

Un sătmărean ce a fost implicat astăzi într-un accident rutier aproape de municipiul Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, este căutat pe rețelele de socializare pentru a fi ajutat să își ducă mașina acasă.

,,Cine cunoaște proprietarul mașinii care a făcut un accident după localitatea Valea Putnei către Câmpulung Moldovenesc, astăzi, 3 decembrie, să-l anunțe că va veni o mașină de Satu Mare care poate să-l ajute să-l ducă acasă. Telefon contact 0740912499 Alex Alex”, se arată în mesajul persoanei care a inițiat apelul.

4 comentarii

  1. Mihalache Răspunde

    A mai fost cineva batut ,amenintat, talharit de Florea Stefan Bogdan ?

  2. Eugen Răspunde

    Si pe tine te-a batut Bogdan ?? Nu se baga nimeni martor ca le e frica ca umbla cu tiganii din Baicului. STII CU CE SE OCUPA AIA ?O sa-si gaseasca si ei Nasul.Daca punem mai multe reclamatii + probe si martori il vedem dupa gratii cu toate ca se lauda ca Tatal prietenei cica este Politist.

  3. Bianca Răspunde

    Ma mir cum de nu ii este rusine sa se injoseasca si sa comita asemenea fapte?! De la a fura la a da in cap cuiva, nu este decat un pas. Stefan Florea esti un exemplu negativ. Nu vreau sa mai aud de tine.

  4. Eu Răspunde

    Cine mai e si asta stefan bogdan florea? Si de unde?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.