Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

Copil pierdut în mulţimea din centru. Poliţia Locală l-a găsit imediat

Copil pierdut în mulţimea din centru. În data de 30.11.2019, în jurul orei 20.00, în timp ce efectuau serviciul de patrulare în Piața 25 Octombrie și pasajul pietonal Corneliu Coposu în vederea menținerii ordinii și siguranței publice, polițiștii locali au fost abordați de o persoană de sex feminin care a solicitat sprijin în vederea găsirii fiului ei minor, în vârstă de 9 ani, cu probleme auditive, care s-a pierdut în multime.

După descrierea articolelor de îmbrăcăminte și semnalmentelor fizice, au fost mobilizate mai multe patrule și s-a trecut la căutarea acestuia, fiind depistat în scurt timp în Piața 25 Octombrie, după care a fost predat mamei lui, care a ținut să mulțumească politiștilor locali pentru promptitudinea de care au dat dovadă.

Copil pierdut în mulţimea din centru – Recomandările poliţiei

Cu această ocazie, polițiștii locali recomandă părinților supravegherea atentă a copiilor în spațiile publice, pentru preîntâmpinarea unor situații de acest fel și totodată îi asigură pe sătmăreni de întreaga lor disponibilitate în ce privește siguranța cetățeanului, în limita atribuțiilor conferite de prevederile legale.

*****

Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook.

 

Un comentariu

  1. Bibicu Răspunde

    Asta n are importanță…vrem sa prindă criminali și urmariti internațional de Interpol, CIA, FBI și Mossad…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.