Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Accident în județ. Beat bine, un șofer s-a răsturnat cu mașina și s-a oprit în gardul unei case

Accident în județul Satu Mare. Beat bine, un șofer s-a răsturnat cu mașina și s-a oprit în gardul unei case. Totul s-a petrecut în cursul serii de 7 decembrie, în jurul orei 20:20, atunci când polițiștii rutieri negreșteni au fost sesizați prin Apelul de urgență 112 despre producerea unui eveniment rutier în  orașul Negresti-Oas.

Cu ocazia cercetării la fața locului, polițiștii a stabilit că un bărbat de 38 ani, din comuna Vama,  în timp ce conducea  un autoturism  pe strada Victoriei, din orașul Negresti-Oas, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părtii carosabile, intrând în coliziune cu gardul unui imobil. În urma evenimentului a rezultat avarierea autoturismului și distrugerea a trei panouri din gard.

La testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta a indicat 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și distrugere din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.