Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

ACTUALIZARE 2 Accident Medieş – Poziţia Poliţiei: impact frontal între două motociclete

ACTUALIZARE 2. Accident Medieş. Cele două motociclete din Medieşu Aurit s-au ciocnit frontal, iar unul dintre motociclişti a murit pe loc, arată primele concluzii ale IPJ Satu Mare.

“În această seara la ora 18.05 am fost sesizați cu privire la faptul că între localitățile Medieşu Aurit și Românești a avut loc un eveniment rutier produs între două motociclete. Cele două motociclete erau conduse de doi tineri din Medieşu Aurit, de 32, respectiv 25 de ani.

Din primele date se pare că impactul ar fi fost unul frontal. Din păcate tânărul de 25 de ani a decedat iar cel de 32 de ani din primele date, se află în stare gravă. Încă se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului rutier. Carosabilul este format din pietriș iar drumul este drept, pe porțiunea unde a avut loc evenimentul rutier”, a transmis IPJ Satu Mare.

Paramedicii SMURD au încercat să-l resusciteze pe un motociclist

Unul dintre motocicliştii implicaţi în accidentul de la Medieşu Aurit a murit iar cel de-al doilea este în comă transprotat la spital.

“Din nefericire, unul dintre motocicliști (25 ani) nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Medicul care încadrează ambulanța SMURD TIM a declarat decesul. Celălalt motociclist (24/25 de ani) este în comă și este transportat la UPU Satu Mare”, a transmis ISU Satu Mare.

La fața locului au fost dislocate două ambulanțe SMURD TIM şi EPA.

Vezi şi: 

sursa FOTO: satumareonline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.