Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

ACTUALIZARE. O gravidă și un copil de 5 ani, printre victimele accidentului. PLANUL ROȘU, activat

O femeie însărcinată și un copil de 5 ani se află printre victimele accidentului din localitatea Gherța Mică, informează ISU Satu Mare. Gravida prezintă traumatism la membrul inferior și dureri abdominale. Copilul prezintă traumatism cranian.

Accident grav în judeţul Satu Mare. Un grav accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme și 10 persoane a avut loc în această seară, în localitatea Gherta Mică, pe DJ 109L.

La faţa locului au fost trimise de urgenţă o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 3 ambulanţe SMURD și 5 ambulanţe ale Serviciului Județean de Ambulanţă.

Avand în vedere numărul ocupanților, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Poziția ISU Satu Mare:

La ora 18:01, ISU Satu Mare a fost alertat cu privire la producerea unui accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme.

Accidentul s-a produs în localitatea Gherta Mică, pe DJ 109L.

Din primele informații, în accident ar fi fost implicate 10 persoane. Având in vedere numărul ocupanților, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului au fost trimise de urgență o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 3 ambulante SMURD și 5 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanță.

După efectuarea recunoașterii, forțele de intervenție au identificat 8 persoane care se aflau în autoturisme, dintre care 5 prezentau diferite răni și traumatisme. Cele 5 victime (printre care o gravidă – 5 luni și un copil în vârstă de 5 ani) au primit primele îngrijiri medicale la fața locului și, ulterior au fost transportate la UPU Satu Mare pentru investigații medicale suplimentare.

_________________________________________________

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.