Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO/VIDEO. Cum s-a petrecut accidentul cu cinci răniţi din Gherţa Mică

La ora 18.00 poliția a fost sesizată cu privire la un accident rutier la ieșirea din Gherta Mică, spre Bixad, în care au fost implicate trei autoturisme.

În fapt un bărbat de 37 de ani, din Batarci, care conducea un autoturism pe DJ 109 L, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă a pierdut controlul asupra volanului și a pătruns pe sensul opus unde a intrat într-un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani din Gherta Mică, apoi ambele autoturisme au ricoșat într-un al treilea autoturism condus de o femeie de 39 de ani care domiciliază în Spania.

La testarea cu aparatul alcooltest a rezultat ca șoferii nu au consumat alcool.

Au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale din prima mașina: o femeie de 48 de ani un copil de 5 ani și un pasager de 20 ani.

Din a doua mașina au fost răniți șoferul și o pasageră.

Poziția ISU Satu Mare:

La ora 18:01, ISU Satu Mare a fost alertat cu privire la producerea unui accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme.

Accidentul s-a produs în localitatea Gherta Mică, pe DJ 109L.

Din primele informații, în accident ar fi fost implicate 10 persoane. Având in vedere numărul ocupanților, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului au fost trimise de urgență o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 3 ambulante SMURD și 5 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanță.

După efectuarea recunoașterii, forțele de intervenție au identificat 8 persoane care se aflau în autoturisme, dintre care 5 prezentau diferite răni și traumatisme. Cele 5 victime (printre care o gravidă – 5 luni și un copil în vârstă de 5 ani) au primit primele îngrijiri medicale la fața locului și, ulterior au fost transportate la UPU Satu Mare pentru investigații medicale suplimentare.

Un comentariu

  1. Mda Răspunde

    A sosit diaspora…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.