Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Adrian Cozma, în echipa Instituției Prefectului: ,,Cetățenii au nevoie de servicii publice de calitate”

Adrian Cozma s-a alăturat echipei de la Instituția Prefectului Satu Mare. Acesta a declarat că își dorește să se implice activ pentru a relansa colaborarea între instituțiile publice.

Redăm, integral, declarația făcută de Adrian Cozma:

,,Începând de astăzi sunt în echipa Instituţiei Prefectului Județului Satu Mare. Am decis să mă implic activ în această perioadă de tranziţie pentru a relansa colaborarea între instituţiile publice. Sunt un susţinător al profesionalizării tuturor funcţiilor publice şi cred că putem realiza o modernizare a acestora. Cetăţenii au nevoie de servicii publice de calitate, iar funcţionarii publici au dreptul la demnitate şi la o recunoaştere a muncii lor.

Sunt pentru cresterea gradului de calificare a personalului din adminstraţia publică locală, a transparentei actului decizional şi a asigurării unor servicii de calitate pentru cetateni.
Sper să reuşim cu toţii!”

6 comentarii

  1. IOANA Răspunde

    Tu si calitatea …..vai de mine … uitete la tine cum areti …..

  2. Vasile Răspunde

    Ai de capul vostru catastrofă santeti

  3. Ildiko Răspunde

    Praf in ochi asta. Primul tun il stabilea prefectu cu al mai guraliv fan de la Olimpia, cu o zi inainte de investire, la o cafeluta, langa Eminescu. S-au pomenit nune interesante, chiar imprevizibile pt mine, iar sinecurile era grase.

    • Satmarean Răspunde

      Dacă s-au văzut în public ori erau proști ori nu aveau nimic de ascuns. Dar tu că ai tras cu urechea ești mare caracter :))))
      Iar din câte se știe i-a fost consilier pe vremea vechiului mandat. Sau nu mai au voie oamenii să se întâlnească?

  4. Horea Răspunde

    Apoi decat restu care s au perindat ca directori, asta e bibelou. Scopu lui e altu. Dar e baiat inteligent… sio bagat si fotografu la valău… e de bine! Cosma la primarie!

  5. Observator Răspunde

    Cata invidie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.