Ultima actualizare: azi, 15:49

urgente, UPU Satu Mare
Locale

Anchetă la Spitalul Judeţean după plângerea mamei. Doctoriţa neagă!

Anchetă la Spitalul Judeţean după plângerea mamei. Conducerea Spitalului Judeţean Satu Mare a constituit o anchetă care să verifice cazul doctoriţei acuzată că a vorbit urât cu un copil.

Potrivit surselor PortalSM, a fost sesizat şi Consiliul Etic, a fost depusă plângere şi la Poliţie dar urmează că fie sesizat şi  Colegiul Medicilor. Doctoriţa acuzată neagă acuzaţiile.

“Îl chem pe nenea să te strângă de gât…dacă mai plângi”

Amintim că o sătmăreancă a anunţat, pe Facebook, că va depune o sesizare împotriva unui medic de la UPU Satu Mare care i-ar fi ameninţat copilul de doar doi ani.

Ea a explicat că a mers la Urgenţe, copilul plângea, iar medicul ar fi zis că “îl cheamă pe menea să te strângă de gât”.

Mărturia sătmărencei

“Dacă mai plângi, îl chem pe nenea să te strângă de gât.,…dacă mai plângi îți mai dau o injecție.” Spitalul județean Satu Mare, 29. 12.2019- 30.12.2019 în jur de miezul nopții. Așa mi-a fost amenințat copilul de către doamna doctor de gardă și asistenta dânsei. Copil de 2 ani cu febră, frisoane, vomă, diaree etc. Oricum, bolnav, cu o mamă disperată lângă el care încerca să-l liniștească.
Doamna doctor, Barabaș Aranka, nu e prima data, dar este ultima. Prima plângere la Ministerul Sănătății a fost depusă, mâine merg la spital, la presă, la avocat, la oricine mă poate ajuta să demonstrez că locul dvs nu este în spital și nu este lângă copii.

Ne-ați mai umilit și în trecut și am lăsat capul jos deși eram șocată, furioasa și sigură că nu aveți dreptul să faceți așa ceva.

De data asta, ați atins alte culmi. Și în disperarea mea, de părinte, întors în România după aproape 8 ani în străinătate, sigură că ceva s-a schimbat și tara asta merge spre bine, voi demonstra că greșiți și că locul dvs nu este în spital, că avem alți doctori competenți și că, atunci când trebuie sa fugim la urgență, nu o să ne temem că dăm de dvs.
Așa să-mi ajute Dumnezeu”.

7 comentarii

  1. hunter Răspunde

    Ar fi timpul ca doamna doctor Barabas sa iasa la pensie.
    D-le director Marc, faceti-va datoria.

  2. Satmarean Răspunde

    Doamna doctor va ieși cu basmaua curata.

  3. Cetatean Răspunde

    O mamă adevărată! Dacă am protesta fiecare dintre noi atunci când suntem umiliți sau nedreptățiți, atunci am trăi într-o societate în care jeguri precum acreastă doctotiță ar fi ejectate!!! De fapt nu e doctoriță, degeaba are diplomă, e un jeg!!! Colegii ei, dacă sunt corecți, sunt primii care ar trebui să ceară vehement ca astfel de specimene să dispară! Sunt și medici buni, devotați, profesioniști, iar jegurile le fac de râs breasla!

    • ionut Răspunde

      Cetatene, JEG… cred ca te-ai referit la tine si la mă-ta. Sa lasam infectule organele de cercetare sa-si faca treaba. Daca mă-ta era in situatia asta trebuia omorata? Ce dovezi sunt mai infectule, doar cuvantul unei individe??? Nu mai suntem pe vremea lui stalin si a altor tirani cand ti se ,,puneau vorbe in gura” ca sa poata sa te elimine. Pe pagina de fuckbook a individei au fost multi care au sustinut-o pe doctorita, iar frustratii si invidiosii care direct au condamnat-o pe doctorita, NU puteau sa accepte si au inceput sa-i atace pe sustinatorii doctoritei(si-a inchis conturile de fuckbook din prea multa sustinere).

      • y Răspunde

        Ți-am mai scris și ieri, nu-ți face cinste deloc modul tău de exprimare. Indiferent de ce scriu/spun ceilalți asta nu îți dă dreptul să te exprimi la fel. De fapt nici nu cred că ai nevoie de așa ceva. Știi ce se întâmplă cu cel care se amestecă în tărâțe? Îl mănâncă porcii. Lasă organele să cerceteze. Mai mult ca sigur vor pune batista pe țambal. Îți spune unul pățit cu 2 reclamații de malpraxis cât nu se poate mai clar la activ. Cazul de față e floare la ureche față de ale mele. Îți doresc să nu ai nevoie de “ajutorul competent” al colegilor. ? Înainte de a-mi da replici acide să știi că am documente cât pentru două romane groase de vreo 200 pagini fiecare. Fii cu pace și un an nou fericit! Multă sănătate!

  4. A-Q Răspunde

    Acum e momentul ca toti cei care au avut experiente similare cu doctorita in cauza , sa faca reclamatii, pentru ca am inteles ca sint multi.
    Ca dovada sa nu fie doar “…cuvintul unei individe…” cum zicea antecuvintatorul de mai sus !

  5. trecătorprin satu mare Răspunde

    N-ar fi rău ca si pe la operați sa mai treaca cineva sa verifice comportamentul celor de pe acolo: „Luati, doamnă, o cafea”. „ O cafea, ce sa fac cu ea, mie nu imi trebuie cafea!”. Uităm că la spital pacienții si aparținătorii SUFERĂ și nu stau acolo de plăcere. Uităm să rămânem OAMENI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.