Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Bărbat (42 ani) reținut pentru uciderea celor două sătmărence din comuna Bârsău

Procurorii sătmăreni au reținut un bărbat în vârstă de 42 de ani în cazul celor două sătmărence ucise în comuna Bârsău din județul Satu Mare.

„În urma complexului de activități de investigare și cercetare desfășurate de polițiști sub directa coordonare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Satu Mare în cazul omorului comis în localitatea Bârsăul de Sus s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat în vârstă de 42 de ani din localitate”, transmite IPJ Satu Mare.

Este vorba despre un recidivist eliberat recent din închisoare în urma recursului compensatoriu. Bărbatul mai are o condamnare pentru tentativă de omor.

Reamintim că două femei au fost ucise în cursul zilei de marți, după lăsarea serii, în comuna Bârsău, județul Satu Mare. Femeile erau vecine, una în vârstă de 53 de ani, iar cealaltă în vârstă de 65 de ani. În momentul în care s-a petrecut tragedia, femeile se aflau în casa uneia dintre ele.

Cazul a fost semnalat poliţiştilor printr-un apel efectuat la serviciul 112, în jurul orei 16,50, care anunţa faptul că în localitatea Bârsău din județul Satu Mare, două femei au fost găsite decedate şi că ar fi vorba despre un omor.

La faţa locului s-au deplasat echipe de poliţişti şi procurori care au ridicat probe și au audiat martori, iar inițial suspecții au fost doi vânzători ambulanți. Anchetatorii nu au avut suficiente probe pentru a demonstra că vânzătorii ambulanți sunt criminalii.

Cercetările continuă.

20 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    La unul ca asta, orice judecator ar trebui sa-i dea inchisoare pe viata…
    Cred ca nu trebuie motivat de ce !

  2. Dragnea Răspunde

    De ce nu mă miră faptul că este un eliberat în baza recursului compensatoriu?
    Mai votați PSD?
    Domnul Petric care a fugit la ponta dupa ce a votat legile anti justitie cu ambele mâini, oare cum se simte acum?
    Oare nu e si el responsabil pt această dublă crimă?
    Să nu uitați să îi aduceți aminte, când merge sa va ceară votul.
    Sângele tuturor victimelor ucise de cei eliberați în baza recursului compensatoriu este pe mâinile lui si pe a celor care au votat pt această lege.

  3. Vlad Tepes Răspunde

    Mai oameni buni lasati-o dracului chestia cu recursul compensatoriu – initiat de d-na Pruna – asta pentru corecta informare.
    Un gunoi ca asta indiferent ca a iesit cu trei luni mai devreme sau ca ar mai fi stat trei lun, el tot astfel de comportament avea.
    In alta ordine de idei, recursul compensatoriu a fost dat sa mai elibereze inchisorile ca si ssa CEDO ne-a amendat cu peste 100 de milioane…ca vezi doamne nu oferim conditii de hotel puscariasilor.

    Deci de aici si pina la PSD e cale luuuuunga.

    Hsi sa vedem ce vor face rezistacii, ca sint la putere.
    Pina una alta au luat un imprumut de la Banca Mondiala 177 milioane Euro sa mai faca inchisori !!!!!
    Pentru asta sint bani la buget !!!!

  4. Dragnea Răspunde

    Vlad.
    Te informezi de la a3.
    Prună a pornit discuția pt recursul compensatoriu, dar a fost mult modificat de psd, in favoarea lor.
    Te rog informeazate corect.
    De altfel nu prea intelegi ,sau nu vrei sa intelegi
    Esti un postac psdist.
    Este?

  5. H&R Răspunde

    Problema e ca sunt bani pentru detinuti, dar pentru scolari nu. Dupa care ne miram ca avem asemenea criminali ordinari intre noi. Ar trebui investiti mai multi bani in educatie, si nu in penitenciare.. Cu timpul o sa fie si mai rau.

  6. x-ulescu Răspunde

    asta e rezultatul programului ,,romania educata a lui werner !!!

    • ... Răspunde

      Tu esti cel mai bun exemplu. Niciun argument nu este de ajuns ca sa vezi ca gresesti. Tu tot o dai cu werner de parca esti bolnav psihic. La tine nici psihiatri nu dau rezultate, ce sa mai vorbim de profesori.

    • ... Răspunde

      Romania se scrie cu “R” mare, roman cu “r” mic, werner este de vina prostanacule, sau?

  7. bla Răspunde

    Eu zic ca procuroru sau cine o fi responsabil pentru eliberarea lui sa fie dat afara din functie. Eliberezi un om cu tentativa de omor , pentru simplu motiv ca nu si-a indeplinit sarcina pana la capat. Nu e prima data cand un om e eliberat pentru tentativa si ajunge sa comita o crima la scurt timp dupa eliberare. Cred ca 50% din cazuri sunt la fel ca asta. Rahatu ala de PSD e criminal, nu responsabil. E partas la crima , asa cum a fost si in cazu din Caracal si alte cazuri. Retardatii ce se uita la Antena3 sa se abtina de la comentarii. Voi sunteti oameni spalati ca cap. Ar trebui sa vi se interzica sa vorbiti in public. Sustineti un partid de criminali si imprastiati fake news-ul. Voi sustineti coruptia si hotii si sunt convins ca sunteti bugetari majoritatea 😉

  8. pop Răspunde

    Vlad Tepes esti un prost psd-ist ,mai bine taceai si filozof ramineai Dar nu esti singurul din acea bande

    • Vlad Tepes Răspunde

      Nu sint nici prost nici psd-ist.
      Prost esti tu ca inca nu ai invatat sa scrii si sa te exprimi corect.
      Si ce este si mai grav la tine, ca esti # rezistac ! ?

  9. Marin Răspunde

    Poliția este de vină! Apar tot felul de negustori, de porci, de oi, de cai, de plăpumi,de lemne, iar ei stau în sediu așteptând să iasă la pensie!

    • Pirand Ella Răspunde

      @Marin-Politia nu poate sta la porta tuturor prostilor care primesc tot felul de derbedei in curte si in casa !!Tu probabil te incadrezi printre ei,si-ai vrea probabil un echipaj de politie langa casa ta,sa te pazeasca non stop ??!!Daca oamenii n-ar incuraja astfel de comercianti,cumparand de la ei tot felul de gunoaie chinezesti, sau alte porcarii,acestia s-ar lasa de ”meserie” !!

      • cetatean Răspunde

        Politia poate sa-i fugareasca din localitate pe cei care se plimba claxonand pentru :maturoaie.fier vechi, acumulatori ,perne ,oale etc.Doar si pentru asta sunt platiti politistii sa protejeze cetatenu de necazuri,pe batranii naivi si neputinciosi de excroci ,nu trebuie sa stea la poarta nimanui desteptule arogant !

  10. Kamcsutka Răspunde

    Nu mai avem siguranta in aceasta lume.Crimele din pacate se inmultesc in 2014 crima din Satu mare, in 2017 la Apa,acum inca un caz,dar oarecum ultima???.Cum poate sa aiba constiinta si suflet oamenii acestia???

  11. Florina Răspunde

    În loc sa puneți mîna pe ceva cei de făcut în legătură cu ce sa întimplat vă mîncati între voi ca cîini. Dacă era Ceaușescu toți ucigași și toți criminali erau pușcați în cap. E vina tuturor pentru ca am vrut libertate. Dar nu toți știu ce înseamnă libertate alți o folosesc ca hirtie igienica la wc.

  12. Marin Răspunde

    Florina dragă, ești venită de sărbători acasă din renumita diaspora atât de dragă președintelui? Îmi plac femeile proaste, dar nici chiar așa. ‘ Ca cîini’, trei greșeli în două cuvinte, nu îți este rușine? Treci la bucătărie, mi-e foame!

    • bla Răspunde

      “mina” ,”cei”, “sa”, “intimplat”, “mincati, “ca ciini”,”toti ucigasi”, “toti criminali”, “puscati”, “hirtie” ? :))) … puscat e craniul dansei si s-o scurs “zama” . Cel putin 9 greseli de ortografie. Plus asezarea cuvintelor in propozitie, lipseste virgula cu desavarsire, curg cuvintele intruna etc ” E vina tuturor pentru ca am vrut libertate” ?! ce formulari…. :)) . Eu am prins vremurile cu î din i la liceu si am stat mult timp in strainatate, deci nu are scuze. Oamenii astia care scriu ca analfabetii sunt chiar analfabeti. E normal sa mai uitam cate o virgula, sau sa mai gresim ici colo, da nu in halul asta incat ajungem sa apelam la hackeri ca sa “decodam” un mesaj. Daca o pui pe Florina sa scrie cuvantul “întors’ , ea iti va scrie “ântors”. E plin de specimene ca ea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.