Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Bărbat de 50 de ani, accidentat mortal în județ. Ce spune Poliția Satu Mare

Bărbat de 50 de ani, accidentat mortal în județ. La data de 23 decembrie, în jurul orei 23.30, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 19, în localitatea Păulian, a avut loc un eveniment rutier.

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 35 de ani, din localitatea Moftinu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism, pe direcția Păulian – Moftin, a accidentat mortal o persoană de sex masculin, neidentificată, de aproximativ 45 – 50 ani, care în calitate de pieton se deplasa neregulamentar pe carosabil, în aceeași direcție de mers cu autoutilitara, fără a purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante sau o sursă de lumină vizibilă din ambele sensuri, în condiții de vizibilitate redusă, pe timp de noapte și ploaie.

Astăzi, 24 decembrie, polițiștii au identificat persoana decedată în urma evenimentului rutier ca fiind un bărbat, de 50 de ani, din municipiul Satu Mare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.