Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Cămătari din județ, ,,vizitați” de mascați. Polițiștii au confiscat mii de euro, telefoane și o mașină

Mai multe bunuri și sume de bani au fost ridicate de polițiștii negreșteni, în urma a 3 percheziții domiciliare efectuate la data de 23 decembrie a.c., pe raza orașului Negrești Oaș.

La data de 23 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Negrești Oaș – Formațiunea de Investigații Criminale, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș au efectuat 3 percheziții domiciliare pe raza orașului Negrești Oaș, la locuințele unui bărbat, de 40 de ani, din localitate, acesta fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de camătă.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost ridicate în vederea confiscării 4.850 de euro, 1.365 de lei, telefoane mobile, mai multe carduri bancare, diverse înscrisuri/documente, precum și un autoturism în valoare de aproximativ 8.000 de euro. Totodată au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 9.000 de articole pirotehnice.

Având în vedere aceste aspecte, polițiștii din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

În cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului, de 40 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de camătă, urmând ca în cursul zilei de astăzi acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale, de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și al polițiștilor criminaliști.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.