Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

Câinele Teba care a prins criminalul dublei crime din Bârsău, felicitat de MAI!

Câinele ce a ajutat la prinderea criminalului celor două sătmărence din comuna Bârsău, județul Satu Mare, felicitat de MAI. Teba și instructorul ei au primit un mesaj de apreciere din partea MAI pentru treaba bună pe care au făcut-o în cazul dublei crime de la Satu Mare.

„Mulțumim, TEBA!❤ Ea este cea care în urmă cu trei zile a descoperit autorul dublului asasinat din Satu-Mare! Doar 4 ore i-a luat acestui câine polițist să ajungă la criminal. TEBA nu este la primul caz reușit. Anul trecut a condus polițiștii la locuința principalului suspect în cazul unui triplu omor! Mulțumim, TEBA! 

Felicitări, Zoltan Bandi pentru modul cum îți antrenezi și cum ai grijă de acest fantastic câine polițist!”, este mesajul Ministerului Afacerilor Interne.

Bărbatul ce le-a ucis pe cele două femei în comuna Bârsău, județul Satu Mare, a fost identificat cu ajutorul câinelui de urmă Teba, de la IPJ Maramureș, care i-a dus pe anchetatori la locuința acestuia. Este vorba despre o cățea ciobănesc german, care a fost instruită la Centrul Chinologic din Sibiu al Poliției Române.

Un comentariu

  1. Lili Răspunde

    Satu Mare nu mai are niciun caine de urma? Felicitari instructorului de la MM si cainelui dar simt o dezamagire din acest punct de vedere. Alo IPJ Satu Mare?? Se aude??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.