Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

FOTO&VIDEO. Noul prefect al județului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat în funcție

Noul prefect al județului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat astăzi în funcție. Ceremonia a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Local Satu Mare în prezența ministrului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, a subprefectului Altfatter Tamas, a președintelui Consiliului Județean, Pataki Csaba, a deputatului Romeo Nicoară, a mai multor membri PNL, primari din județ și a șefi de instituții deconcentrate.

Ceremonia a început cu intonarea imnului României,  după care a urmat citirea ordinului de eliberare din funcție a fostului prefect, Darius Filip, și de numire în funcție a noului prefect al județului Satu Mare, Radu Bud. În continuarea ceremoniei, noul reprezentant al Guvernului în teritoriu a depus jurământul.

 

“A treia oară ar putea să nu pară neapărat o oportunitate sau o provocare, vreau să vă spun că nominalizarea pentru această funcţie este extrem de onorantă. Să poţi să-ţi reprezinţi guvernul în judeţul tău şi pe cetăţenii judeţului la Guvern, nu e este un lucru care e la îndemâna oricui şi sunt extrem de onorat”, a spus Radu Bud.

Transmisiunea PortalSM live :

“Vreau să îl felicit pe dl. prefect pentru cea de-a treia investire în această înaltă demnitate de prefect. De fiecare dată a avut încercări, dacă poate din primele două a ieşit cum a ieşit din a treia ar trebui să fie foarte foarte atent pentru că are un an foarte greu în faţă. Anul 2020 e un an cu alegeri locale, alegeri generale, toţi ochii vor fi aţintiţi spre Instituia Prefectului şi modul în care gestionează transparent şi în beneficiul celor pe care îi servim, ai cetăţenilor”, a spus Lucian Bode.

Reamintim că Guvernul Ludovic Orban a adoptat vineri hotărârea privind aplicarea mobilității pentru Radu Bud din funcția publică de inspector guvernamental în funcția publică de prefect al județului Satu Mare. Prefectul Radu Bud a preluat ştafeta de la Darius Filip, cel căruia i-a predat postul în 2017.

Radu Bud este prefect al județului Satu Mare pentru a treia oară.

Știre în curs de actualizare…

 

 

18 comentarii

  1. mutu Răspunde

    da serios, kira ce cauta la masa acolo? vai de steaua voastra

    • Dinu Răspunde

      Ma gandesc ca are o functie domnu Kira. Sanatate la toata lumea.
      Eu unul asteptam schimbari, dar vad ca tot aia au veni

  2. Lia Răspunde

    Bud și-a adunat lingai la masa

  3. Mae Răspunde

    Ce realizari remarcabile a avut bud ca a intrat iar in sistem, sustinut cu bani de oameni de afaceri, care se afla in primul rand. Opincarul nu a fc nimic, dar nici bud. Romania normala? Hai cu mandolina . Hai sictir
    Vomit cand vad pozele

  4. Unu Răspunde

    Albu ce față are, oare de ce? ?????

  5. Simona Răspunde

    Traficantu de tigati iara in primul flanc? Acum e pe cai mari, alu ai muscato rau de tot, nicoara… este suparat ca sau impartit toate functiile si a ramas unu pe dinafara?

  6. Kati Răspunde

    Sa va f in gura de mizerabili. Iara voi? Unde este schimbarea aia promisa? Eu una nu va mai votez. Gunoaie pedeliste

  7. Fost sofer Răspunde

    Daca ati sti voi cate masini mari circula fara asigurare de la firma lui chira, se lauda cu relatiile lui, dar doamne feri de un accident tot soferul este de vina. Eu am plecat demult de la firma aia. Nu o recomand

    • Vasile Răspunde

      Bă nu este chiar așa ……fost șofer …….am înțeles ca unmblă și fără roți îți dai seama !!!!!!

  8. Pop gheorghe Răspunde

    Noi rămânem tot ca prosti. Sper sa fie mai bine, dar cand vad ce adunatura are acolo imi este greu sa cred in bine, in schimbate, in realizari promise prin guvernarea orban.

  9. Albu Răspunde

    Io is miezu, comentati ca prosti. Hai sictir. M*ie PSD

  10. mihail Răspunde

    Credeam ca Radu Bud mai are o fărâmă de mândrie satmareana!Sa fii numit prefect doar la capat de mandat,pentru cateva luni si sa accepti cu mandrie e doar peste deal de Ardud!Pacat!Si cat ii desconsidera pe pămpălăii ce l-ar sfâsia de ar putea!

  11. Ana Răspunde

    Cam multe vulpi sefuti pe la institutii la care merje da sa traiti asa facem …

  12. Rares Răspunde

    Bravo domnu Bud. Felicitari!

  13. Oana Răspunde

    Pnlul este baza. Vrem schimbari. Schimbati toti directori daca vreti performante.

  14. Q Răspunde

    Nu a functionat afacerea privata , hai sa intram din nou in politica. Nu am furat destul.

  15. GB Răspunde

    Le pun cap la cap și lucrez cu materialul clientului:”A treia oară sar putea să nu pară neapărat o oportunitate”-corect! este oportunism pur și “nu este un lucru care e la îndemâna oricui”-bingo! doar a ta “Să…reprezinți….cetățenii județului la Guvern”-pe bune? a mușcat și ăsta din ciuperca PSD a lui Iohăniță. Dar cireașa de pe tort o pune cel ce a venit să-l ungă, hai la “…cea de-a treia investire” că “din primele două a ieșit cum a ieșit”-mai pe românește nașpa. Parcă asistăm la un film prost care după premiera de la centru, cu toate că a primit critici negative, se repetă și în teritoriu. Cam asta e “Starea Nației” și Dragoș Pătraru poate sta liniștit că nu va șoma niciodată.

  16. Itu Răspunde

    Felicitari domnilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.