Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

Campanie umanitară pentru un tânăr orfan ce și-a pierdut brațul și pentru bebelușul Noel

Campanie umanitară. Direcția de Cultură a municipiului Carei organizează o acțiunea umanitară pentru sprijinirea unui tânăr orfan ce are nevoie de proteză la mână și pentru sprijinirea bebelușului Noel ce suferă de o boală rară și are nevoie de bani pentru tratament. 

„Pentru al zecelea an consecutiv, Direcția de Cultură a municipiului Carei, organizează o acțiunea umanitară pentru sprijinirea a doi semeni de-ai noștri care au nevoie de ajutor: Noel, care suferă de o boală rară gravă și Florin, orfan de tată, care lucrează pentru a avea grijă de mama și sora lui, și are nevoie de o proteză la mână.

Astfel, persoanele care doresc să sprijine campania umanitară “Să ajutăm împreună!”, pot face donații în bani pentru tratamentul lui Noel și pentru achiziționarea unei proteze pentru Florin, la Castelul Károlyi (camera 10), Centrul Cultural Carei, Biblioteca Municipală, în zilele lucrătoare, între orele 9-15, sau la evenimentele culturale, organizate de către Direcția de Cultură Carei, la Castel, Teatrul Municipal sau în aer liber, până în data de 31 decembrie”, este mesajul organizatorilor.

Mai multe detalii despre tânărul ce și-a pierdut brațul ———–>  AICI

Mai multe detalii despre bebelușul Noel ————> AICI

Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.