Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

CFR vrea să desființeze două curse de tren din județul Satu Mare. Deputatul Magyar Lóránd intervine

Cetățenii din comuna Acâș și conducerea primăriei din localitate și-au prezentat problemele în fața deputatului sătmărean Magyar Lóránd, după ce au aflat informația conform căreia CFR intenționează scoaterea din funcțiune a cursei de tren Satu Mare-Sărmășag, respectiv Jibou-Satu Mare.

Există mulți navetiști în comună care se deplasează fie la locul de muncă, fie la școală, utilizând aceste curse, iar scoaterea lor din funcțiune ar afecta grav foarte multe personae, deoarece ele fac legătura spre Satu Mare, Tășnad, Carei și Sărmășag.

Întrebarea aderesată în scris de către Magyar Lóránd a fost înregistrată miercuri, iar ministerul de resort este obligat să dea răspuns în scris în termen de 30 de zile – cu alte cuvinte în acest interval trebuie să comunice soarta acestor curse.

,,Vom face tot posibilul să împiedicăm desființarea acestor curse deoarece, în caz contrar, ar fi grav afectată viața multor sute de oameni”, a declarat Magyar, care, în urmă cu câteva luni, a reușit, cu succes, să împiedice desființarea parțială cursei feroviare Halmeu-Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.