Ultima actualizare: ieri, 20:44

Publicitate

Noul centru de servicii al DRÄXLMAIER Group caută tinere talente

DRÄXLMAIER se orientează către servicii moderne și complexe atât în privința produselor companiei, cât și în privința serviciilor interne. Global Shared Services este o organizație din cadrul DRÄXLMAIER Group care asigură servicii de înaltă calitate departamentelor din concern în domenii precum:financiar, gestiunea comenzilor, resurse umane, infrastructură, coordonarea călătoriilor.

În căutarea de tinere talente cu studii superioare, vorbitori de limbi străine, o echipă de specialiști a vizitat două licee și cele trei universități care au extensii în Satu Mare.Reprezentanții DRÄXLMAIERau prezentat domeniile de activitate și oportunitățile de carieră pe care le aduc pe piața muncii din regiune.

Cei peste 250 de tineri de la Liceul Teoretic German „Johann Ettinger”, Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș”, Universitatea Tehnică, Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” și Universitatea Babeș-Bolyai au primit cu mare interes delegația. Abordarea interactivă le-a trezit curiozitatea și au pus multe întrebări. ”Prezentarea m-a ajutat să îmi fac o idee generală despre companie. Am înțeles ca DRÄXLMAIER poate oferi unui student posibilitatea de a se dezvolta pe plan profesional într-un mediu de lucru competitiv, cu posibilități de avansare în cadrul firmei”, relatează Diana, studentă la Universitatea ”Vasile Goldiș”după ieșirea din sală.

Echipa Global Shared Services,care a susținut sesiunile de prezentare, a avut parte de o experiență pozitivă. ”Am fost plăcut surprinsă, mai ales de deschiderea cu care am fost primiți la liceele și universitățile din Satu Mare. Departamentul nostru este în continuă dezvoltare. Dorim să atragem colegi noi bine pregătiți, cu forțe proaspete, care să ne ajute să ne îmbunătățim serviciile. În prima fază, tinerii pot veni la noi în practică, să ne cunoască mai bine activitatea, urmând ca apoi să aibă șansa să aplice pentru unul dintre posturile deschise în cadrul departamentului nostru”, spune Camelia Huluță, managerul Service Center Finance din cadrul Global Shared Services.

Instituțiile de învățământ au apreciat inițiativa companiei. ”Credem cu tărie că o colaborare eficientă a mediului antreprenorial cu cel academic vor duce atât la creșterea competitivității firmelor, cât și la modernizarea și eficientizarea învățământului superior. Salutăm inițiativa specialiștilor din partea companiei DRÄXLMAIER de a prezenta studenților posibilitățile de dezvoltare în carieră pe care aceștia le au în cadrul firmei. Întâlnirile de acest gen îi fac pe studenți să fie mai activi și dornici să-și ridice standardele, reușind să vadă ce e dincolo de lecțiile învățate la facultate și cum se aplică acestea în viața reală”, a spus conf.univ.dr. Vasile Lazăr, Directorul Filialei Satu Mare a Universității de Vest ”Vasile Goldiș” din Arad.

Global Shared Services este o divizie din cadrul DRÄXLMAIER Group, care a început, în ultima perioadă, să își extindă aria de activitate și să își mărească portofoliul de servicii. Companiile din cadrul DRÄXLMAIER Group– atât din România, cât și din alte țări – beneficiază de suport în următoarele domenii: financiar, gestiunea comenzilor, resurse umane, infrastructură, coordonarea călătoriilor.

 

 

Un comentariu

  1. Altu Răspunde

    Titlul corect era ” Drm în căutare de noi sclavi”. Mergeți cu încredere, salariul minim vă este asigurat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.