Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Chef Florin Dumitrescu, preparate din Satu Mare la masa de Crăciun

Florin Dumitrescu este unul dintre cei trei juraţi de la show-ul culinar „Chefi la cuţite”. Deşi este maestru în toate delicatesele, Florin a recunoscut că la pregătirile de Crăciun primeşte ajutor din partea familiei, scrie bzi.ro. Ajutat în special de soția sătmăreancă, celebrul chef spune că va combina tradițiile din București cu cele din Ardeal

Florin nu este chef numai pe micile ecrane, ci şi în bucătaria de acasă, unde este ajutat de întreaga familie, în special de soția sa, originară din Satu Mare. Atunci când vine vorba de pregătirile pentru Sărbătorile de Crăciun, familia Dumitrescu se împarte, fiecare gătind mai multe feluri de mâncare.

„Soția vine din Satu Mare – jumătate unguroaică, jumătate româncă. Eu vin de aici, din București, se adună trei-patru feluri de bucătării total diferite, se pun pe aceeași masă și, după aceea, plimbăm mâncarea de la unul la altul. Alături de mine sunt soția, soacra, mama, suntem mai mulți. Toți ne ocupăm.”, susţine juratul.

Deşi este un împătimit al tuturor delicateselor şi nu îi scapă niciodată nimic, Florin a declarat că a făcut pentru prima oară sarmale anul trecut, acompaniându-l soţia, mama, dar şi soacra. Totodată, juratul a dezvăluit secretul sarmalelor care i-au ieşit spectaculoase.

„Anul trecut am făcut prima oară sarmale și am făcut niște sarmale foarte șmechere. Le-am ținut la copt toată noaptea, la temperatură joasă, undeva la 110 -120 de grade și a doua zi era un miros senzațional în casă. Erau demențiale.”, a încheiat Florin Dumitrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.