Ultima actualizare: azi, 10:40
Locale

Complicele bărbatului ce le-a omorât pe cele două sătmărence a fost reținut

Complicele bărbatului ce le-a omorât pe cele două femei din comuna Bârsău, județul Satu Mare, a fost reținut în această dimineață.  Este vorba despre Daniel R. din comuna Bârsău, județul Satu Mare. 

Potrivit primelor informații, Marin P. și Daniel R. ar fi fost prieteni, iar în ziua crimei ar fi consumat băuturi alcoolice.

Criminalul din comuna Bârsău a fost arestat. Judecătorii din cadrul Tribunalului au dispus joi seara, la ora 22,00 arestarea preventivă a lui Marin P. din Bârsău pentru o perioadă de 30 de zile, fiind principalul suspect în cazul uciderii celor două femei.

El a fost dus de mascaţi la Tribunal, unde, potrivit surselor PortalSM, a recunoscut cele două crime.

Criminalul din Bârsău – Soluţia judecătorilor:

“Dispune arestarea preventivă, în cursul urmăririi penale, a inculpatului P.M, ,cercetat în dosar cu număr 740/P/2019 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, pe o durată de 30 zile, de la 12 decembrie 2019 şi până la data de 10 ianuarie 2020 inclusiv. În baza art. 272 Cod procedură penală dispune virarea din fondul Ministerului Justiţiei în contul Baroului Satu Mare a sumei de 626 lei, onorariu apărător din oficiu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi 12.12.2019 ora 22:00”.

Criminalul din Bârsău a fost reţinut joi:

Procurorii sătmăreni au reținut un bărbat în vârstă de 42 de ani în cazul celor două sătmărence ucise în comuna Bârsău din județul Satu Mare.

„În urma complexului de activități de investigare și cercetare desfășurate de polițiști sub directa coordonare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Satu Mare în cazul omorului comis în localitatea Bârsăul de Sus s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat în vârstă de 42 de ani din localitate”, transmite IPJ Satu Mare.

Este vorba despre un recidivist eliberat recent din închisoare în urma recursului compensatoriu. Bărbatul mai are o condamnare pentru tentativă de omor.

Reamintim că două femei au fost ucise în cursul zilei de marți, după lăsarea serii, în comuna Bârsău, județul Satu Mare. Femeile erau vecine, una în vârstă de 53 de ani, iar cealaltă în vârstă de 65 de ani. În momentul în care s-a petrecut tragedia, femeile se aflau în casa uneia dintre ele.

4 comentarii

 1. Lili Răspunde

  Tudorel si ceilalti pesedisti puteti dormi linistiti noaptea??

 2. x-ulescu Răspunde

  recursu compensatoriu a fost initiat de pruna ! ministru justitiei a lui ciolos !!

  • Unu' Răspunde

   coae, recursu’ lu’ prună a fost modificat radical (și a ajuns în forma actuală) de către comisia ciordache, la cererea infractorului dracnea!
   mui3 p5d!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Drum blocat în Micro 17. Crengi abandonate în mijlocul străzii

Operatorul de salubritate din Satu Mare a dat ,,o nouă lovitură''. A reușit ,,performanța'' să blocheze un drum din cartierul...

Închide