Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Conducerea PSD vine la Satu Mare. Se decide soarta organizaţiei judeţene!

Conducerea PSD vine la Satu Mare. Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat în această seară că se va deplasa la Satu Mare pentru o analiză a situaţiei partidului, după alegerile parlamentare.

“Urmează o analiză în fiecare judeţ. Am decis o deplasare în trei judeţe împreună cu secretarul general (Paul Stănescu – n.r.) şi cu cine mai doreşte dintre colegii noştri, la Satu Mare, la Cluj şi la Timiş”, a spus Ciolacu, în această seară.

Surse din PSD au declarat pentru PortalSM că actualul preşedinte, Aurelia Fedorca, vrea să se retragă din această funcţie.

Membrii PSD Satu Mare sunt împărţiţi în două tabere, una care îl doreşte preşedinte pe senatorul Gabriel Leş, fost ministru al Apărării, şi o altă tabără care l-ar susţine pe Mircea Govor pentru funcţia de preşedinte.

Despre acest subiect se discută de după alegerile prezidenţiale, însă deocamdată nu a fost luată nicio decizie.

40 comentarii

  1. Profetul Răspunde

    Prin urmare.. senatorul Les nu va ajunge presedintele PSD Satu Mare, din patru motive:
    1. Are o gasca de idioti pe langa el! Gen: Croitorasul – Ciprian Craciun, milogul – Darius Filip (finul lui Micle Adrian), baiatul lui tata – Micle Adrian, palincarosul – Virgil Dragos, ex-ministreasa aka fata lui tata (verisoara lui Micle Adrian) Ioana Bran, Csaki Csongor – gumi motzi second hand si traseistul politic sau mai bine zis matura unor oameni politici ca, Dorel Coica, Nelu Opris, Roca Radu (ba la PSD, ba la PMP, ba la ProRomania, dar acum la PSD – doar a primit un post caldut la Apia SatuMare), Ionel Bujor – șăfu de la transportul local, care si-a facut locuinta pe banii acestei societati ( vedeti achizitiile directe, gen: Lebada, Dedeman sau Termo Plast)

    2. Paul Stanescu alaturi de cei din noua conducere interimara a PSD Central sunt prieteni la catarama cu Mircea Govor. Gen: partide de vanatoare impreuna, chefuri prin padurile teleormanene si insula Belina, sedinte restranse/secrete/informative cu baronii din jurul lui Dragnea.

    3. Senatorul Les este de o alta religie, fata de Mircea Govor. Preasfintitul Iustin si clerul bisericesc local sau national sustin in functii publice persoane crestin ortodoxe (lege nescrisa). Sa nu uitati ajutorul oferit de acest Mircea Govor clerului bisericesc.

    • Profetul Răspunde

      Motivul 4: Usile inchise in nas de la Bucuresti din aceste doua saptamani, zic multe. Les nu are in spatele lui sau alaturi de el, oameni potenti financiar, care sa sustina macar o paranghelie de 8 martie cu fumeile din PSD. Iar primarii PSD nu uita cine le-a fost la greu si cine a fost cu ei de mânuta pe la Bucuresti sa prinda finantare prin programele guvernamentale !

    • ... Răspunde

      Cine e Radu Roca?

  2. Tabu Răspunde

    Sa vina cei de la Bucuresti sa na ne faca ordine? Din ce motiv? Vin tiganii , hotii , nestiutii, analfabetii sau nu se me mai stie cum sa- i numim. Sa cititi va vog frumos scrisoarea lui Iuliu Maniu in anul 1938 catre regele Rominiei.Ardealul sa traiasca!!!!!!

  3. Inocentiu Mirel Răspunde

    Se stie noua conducere a PSD Satu Mare: Mirciulica Govor la judet, Radu Roca la municipiu, Manuela Rogoz la judet peste fumeile PSD, iar Paula Mare pleaca la plimbare, oricum a dormit in functia politica. Se zvoneste ca pe Ciprian Craciun il pun astia presedinte la organizatia locala Satmarel, acolo in cartierul rromilor. Deoarece acolo sunt super convinsi ca va sti si va putea sa faca politica la nivel inalt

  4. Mistretul Răspunde

    La Conacul de la Supur, evident al lui Govor se facuse deja lista scurta cu invitatii care vor lua cina cea de taina cu noul presedinte al PSD Satu Mare. Mistretul si caprioara au fost taiate, puse la marinat, iar sampania si vinul la rece adapostite!

  5. Franz Josef Răspunde

    Și ce kkt va face Govor? O frăție cu prietenii lui , Albu și Pataki. Județului ăstuia oricum ii e totuna la cat e de rămas în urma! Politrucii locali au fost mereu infratiti întru furt și țepe din bani publici! De Szabo Pisti și Riedl va mai amintiți? Profesori buni pentru urmașii de astăzi!

  6. DESTEPTU' :D Răspunde

    Sa se faca ordine si curatenie 1data. Sa fie dati afara cu totii si restructurat partidul din temelii. Cu oameni incompetenti si cu marionete pusa in functie pe criterii de cunostinta/neam/familie.. asa nu se poate face treaba 😀 😛

  7. Garuboz Răspunde

    Da cine sai dea afara ca Ceausescu nu este si ei nuse dau numai asa in stamba de ochii lumi.Stati linistiti acest partid nu se poate reforma .

  8. c-block Răspunde

    1. Numai de rușine trebuia să demisioneze Fedorca, dar urgent, asta după rezultatele votului din turul 2 din Negrești-Oaș.
    2. Dacă este în cărți Govor nu putem vorbi de reformarea partidului. Chiar din contră. Nu că asta l-ar interesa pe dumnealui.
    3. Idem prezența lui Paul Stănescu.
    Sunt curios ce va ieși. Oricum dacă au fost în stare să ducă până la capăt cu candidatura lui Dăncilă spune multe. Dacă erau deștepți puneau un independent și luau mai mult în turul doi.

  9. y Răspunde

    Curios este că a dispărut @x-ulescu, probabil este icupat sau nu știe unde să ….. dea onorul. Sunt dezamăgit! Plus că mai nou trebuie să caut cursul euro/leu.??

    • x-ulescu Răspunde

      este ceva adevar ,ca unii din romania sunt analfabeti functionali , unu dintre ei este y , astia tineri sunt rezultatul dupa 5 ani de romanie educata a lui werner ( y ,, oare unde ai gresit ?? ) cursu euro/leu o sa-l simti si tu la facturile urmatoare

      • y Răspunde

        Da’ rogu-te spune-mi cât e cursul???? Ne lași în suspans ??? ?? În rest acest “analfabet funcțional” îți dorește să ai 10% din calificările lui. În rest vezi că-ți vine șefu’ interimar. Fii cuminte și pupă-l unde dorește dânsul. Poate pică și ție ceva.

        • x-ulescu Răspunde

          te-ai mai laudat cu nustiu ce diploma luata de pe internet care iti spune ca esti foooarte destept , mai schimba povestea si scrie corect .Daca esti pe jumatate de destept pe cat pretinzi ,cauta cursu bnr si afli ,

          • y

            În momentul în care am absolvit grădinița deja te-am depășit. Săracul de tine tu nu ai apucat asta! Diplomele mele îs pe bune, spun foarte serios.
            Apropo! Ce nu am scris corect? Deocamdată la tine nu a ajuns nici vestea cu diacriticele așa că ….

  10. Salonul 1 Răspunde

    Pacientul X este rugat să se prezinte să-și ia terapia. Iar a sărit peste o doză. Altfel suntem obligați să-l internăm.

  11. Karatistu Răspunde

    Si eu vin la supur. Poate punem de o alianță

  12. ciprian Răspunde

    De 30 de ani se ruleaza prin partidele locale si prin functiile judetului si municipiului aceiasi tagma de hoti si penali ordinari care n-au lucrat pentru interesul cetateanului, ci doar pentru interesul personal…Este nevoie de sange proaspat, iar basinosii actuali (govor si a lui ceata) sa ne lase… pentru ca le cunoastem potentele

    • de acord Răspunde

      De acord cu tine, doar ca si ce vine “proaspat” de la partidele noi sunt tot pruncii unor psd-isti, pnl-isti, dracu sa-i ia-isti, abonati tot neamul lor la functii publice, zici ca se mostenesc din tata in fiu precum titlurile. Suntem vai si amar de neamul nostru!

  13. x-ulescu Răspunde

    noroc cu y ca a inventat apa calda si mersu pe jos ,ca nu stiu ce ne faceam fara dastaptaciunea lui . Diploma de la gradinita ai ?

    • y Răspunde

      Dár tú aj mökár csértifikát dé nástére? Hé?!

      • x-ulescu Răspunde

        ai aflat cat e azi cursu bnr la euro ? daca nu apeleaza la un copil de gradinita si te invata cum sa cauti. O sa afli cand primesti facturile , poti multumi mult iubitului tau pnl si lui sica mandolina

        • y Răspunde

          Lasă tu! Nu a ajuns Smurfetta ta prezidentă, nu poți dormi de atunci dar mai e puțin și exact colegii care i-au făcut campanie acum două săptămâni cu bițigli pe autostradă o vor da la o parte. Ție ți se pare normal? Asta denotă cât de serioși sunteți. Eu recomand ca data viitoare să puneți candidat un ficus. Ăla măcar știm că nu vorbește deci există șanse să nu spună prostii.

  14. satmarean Răspunde

    La următoarele alegeri VOTAȚI Ali Baba! El are doar 40 de hoți!!! PSD Satu Mare moare sigur cu Govor președinte. Dar poate asta și doresc PSD-iștii!!! Felicitări PNL!!!!!

  15. Oros Răspunde

    Da caratistul Stefaneala pe cine susține? Ca într zi i la Negrești a doua i la băut la Gelu cu trupa lui Mircică!

  16. tataise Malvina Răspunde

    Iar trebuie sa vina cineva de sus sa va bage mintile in cap? De ce nu-l chemati ciocan ( ca govor e prezent) sa va indrepte problemele! Psd vai de chizda ta ca rau ai ajuns! Pana nu terminati cu govori, ciocani, coici etc. si la nivel superior tot asa, sa mergeti la dracu! Nu va vine mintea la cap, numai cilane aveti in dibla! Hotilor! Lasati la canducere oameni cinstiti si corecti, care sa taie si sa spunzure! Altfel va duceti pe ****!

  17. tot io Malvina Răspunde

    Nu e mistocareala! Dar am o intrebare: “Ciolacu” din ce deriva? Ciolan sau Colac? PSD = o mare dezamagire!

  18. satmareanu` Răspunde

    Nu inteleg de ce se discuta despre un partid in moarte clinica! A fost destul lasati-i sa plece cu pace.
    Somn usor PSD!

  19. Filimon Răspunde

    Ciocoii vechi și noi.

  20. Costiclă Răspunde

    Dacă Ciolacu are stofă de lider, o va demonstra, dacă nu are, v-a alege tot cea fost, adică nașpeții, și penalii, asta ca să îngroape cât mai adănc ce a rămas din rahatu ăla de partid

  21. x-ulescu Răspunde

    Sunt un Bou cu B mare si nu stiu sa spun altceva decat cursul euro si jos pnl. Atat de prost sunt ca mananc rahat si cand nu trebuie. Ba mai mult nici caractere romanesti nu sunt in stare sa instalez pe calculatorul meu. Si copiii de la gradinita rad de mine dar ei nu stiu ca eu nu am fost nici macar o zi la gradinita si sunt mandru de asta!

    • x-ulescu Răspunde

      @x-ulescu fals …ma bucur pentru hastagistii care au rate in euro ..platesc taxa pe prostie

  22. Parampampam Răspunde

    Auzi dragă @x-ulescu! Dacă tot vrei să știi nu am rate. Iar taxa pe prostie o plătești inclusiv tu pentru că sticla de oloi sau orice altceva primești în campanie cineva tot trebuie să plătească. Nimic nu este gratis. Dar pentru asta ar trebui să ști și ceva economie. Și nu economie politică.??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.