Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

Jandarmii sătmăreni au donat peste 100 de kg de alimente pentru mai multe familii nevoiașe

Jandarmii sătmăreni au donat. astăzi, peste 100 de kg de alimente de bază pentru cei nevoiaşi. Peste 100 de kilograme de alimente de bază, constând în ulei şi paste făinoase au fost donate de luptătorii Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil în cadrul campaniei Pedalează sau aleargă cu Moșul, campanie organizată de Asociația ”Segíts te is – Ajută și tu”, care asigură masă caldă pentru aproximativ 30 de copii și familiile lor.

Pedalează sau aleargă cu Moșul

Asociația ”Segíts te is – Ajută și tu” a colectat, anul acesta, alimente pentru familiile nevoiașe asistate de Asociația ”Segíts te is – Ajută și tu”, care asigură masă caldă pentru aproximativ 30 de copii și familiile lor.

Organizatorii și participanții s-au întâlnit astăzi, la ora 18:00, în parcarea din fața Catedralei Romano-Catolice din centrul vechi de unde s-au deplasat pe biciclete sau au alergat la sediul asociației de pe str. I. Chendi nr. 41 pe traseul: P-ta Libertății (în fata Catedralei Rom-Cat) – Bd. IC Brătianu – Bd. Traian – Griviței (Gării) – Crișan – Iuliu Hossu – I. Slavici – Banat – Wolfenbüttel – Chendi 41 (cca. 4 km) unde au predat cadourile strânse.

 

10 comentarii

  1. Corect Răspunde

    Să dea că au de unde. Cine să ajute ăia cu minimul pe economie?Nu, aștia la care li s-au dublat- triplat salariile,nu mărit cu 80 de Ron ca la proștii din privat.

  2. Stefan Lucian Răspunde

    DAR DIN DAR SE FACE RAI ! Nu contează cât ai salariul sau ce venit ai pentru că dacă vrei cu adevărat să ajuţi sau să donezi,mult sau puţin este primit. Sunt atâtea acţiuni caritabile în aceste zile așa că de comentat …mai puţin și hai să fim mai buni.

    • Altu Răspunde

      Poate alții au și mai puțin și ajută dar nu își fac publicitate în ziar. Dar când ajută ăștia de la instituțiile statului trebuie să știe tot poporul ,să vadă ce oameni corecți sunt.

  3. Unul Răspunde

    Voi, astia, care faceti comentarii total deplasate si rautacioase, chiar nu va dati seama cat sunteti de nemernici?!?! Chiar nu sunteti in stare sa vedeti binele intr-o fapta buna?! Sau sunteti fara creieri sub tunsoare?!?!

  4. Florin Răspunde

    As vrea sa vad medicii cand vor face asemenea acte de caritate. Ei cred ca sunt cei mai bine plătiți bugetari. Sa nu mai vorbim de micile “atentii” pe care le primesc. Asemenea acțiuni ar fi bine sa fie si mai bine mediatizate pentru ca poate vor urma și alții exemplul lor. Dar poate ca dau mai bine la public “breaking news” s-a scarpinat Guță in nas.

    • ionut Răspunde

      Mai frustratule, mai invidiosule! De ce nu te faci tu medic ca sa ai salariile lor??? Pentru ca nu te duce capul!!!

  5. P Răspunde

    E greu. Am ajuns ca acum de o mie ani. Iese boieru din casa si arunca cateva monede de bronz pentru cei saraci , si ei pupa piciorul.

  6. Florin Răspunde

    Ionuț daca ai probleme la mansarda du-te la un consult. Eu nu am spus că nu isi merita salariile. Am spus că nu isi merita atentiile. Si ca nu ii vad sa faca un asemenea gest.

    • Ionut Răspunde

      E clar ca esti un frustrat, in articol este vorba despre jandarmi si tu ai treaba cu medicii. Eu nu am nevoie de consult, dar tu poti venii la mine la consult

  7. Florin Răspunde

    Dacă ești unul din medicii care i-au șpagă pentru a-și face treaba sper sa ajungi la pârnaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.