Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

FILMUL TRAGEDIEI. Imagini de la locul în care au fost ucise cele două femei, în Satu Mare

Dublă crimă în comuna Bârsău din judeţul Satu Mare. Două femei au fost ucise în cursul acestei zile, după lăsarea serii.

Femeile erau vecine, una în vârstă de 53 de ani, iar cealaltă în vârstă de 65 de ani. În momentul în care s-a petrecut tragedia, femeile se aflau în casa uneia dintre ele.

Cazul a fost semnalat poliţiştilor printr-un apel efectuat la serviciul 112, în jurul orei 16,50, care anunţa faptul că în localitatea Bârsău din județul Satu Mare, două femei au fost găsite decedate şi că ar fi vorba despre un omor.

La faţa locului s-au deplasat echipe de poliţişti şi procurori care au ridicat probe și au audiat martori, astfel aceștia au prins criminalii în mai puțin de trei ore de la momentul începerii anchetei.

Potrivit surselor PortalSM, este vorba despre doi bărbați din Debrețin, Ungaria, unul în vârstă de 59 de ani, iar celălat în vârstă de 39 de ani. Cei doi bărbați de etnie romă le-au vândut femeilor pături, astfel că au văzut că au bani şi au revenit. Bărbații le-au bătut până le-au lăsat fără suflare.

Criminalii au fost prinşi datorită unui vecin care a văzut că maşina ţiganilor staţionează cam mult timp în faţa casei uneia dintre femei şi a reţinut numărul de înmatriculare. După o vreme, ţiganii au plecat cu maşina, dar au încuiat uşa casei înainte şi au luat cheia cu ei.

După un timp, un alt bărbat, cumnatul uneia dintre cele ucise, le-a căutat şi a văzut uşa încuiată. El s-ar fi uitat pe geam şi le-a văzut moarte. El a fost cel ce a sunat la 112. Ulterior, au ajuns poliţiştii care au intrat în casă, iar vecinul ce a reţinut numărul de înmatriculare le-a dat polițiștilor informația, astfel că autorii au fost prinşi.

Criminalii au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În acest moment, la fața locului sunt echipaje ale Poliției și ale Parchetului care încearcă să stabilească cum s-a petrecut crima cu exactitate.

Vom reveni cu detalii.

 

***

Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de Facebook.

 

4 comentarii

  1. Ionica Răspunde

    O innebunit lumea. Vai de capu’ nostru al satmarenilor. Numa’ de rele auzi in judet

  2. Vlad Tepes Răspunde

    O sa stea un an la inchisoare dupa care , judecatorii ce “drepti” ii vor elibera, ca vezi doamne , nu vor suporta regimul inchisorilor din Romania.
    Cazul aminteste de un altul , cind tot un golan din tara vecina a lovit cu masina un vames in chiar punctul de control, l-a paralizat pe viata, a stat vreun an la puscarie dupa care a fost trimis acasa.
    Asta este justitia independenta despre care nimeni nu are voie sa vorbeasca….!

  3. a* Răspunde

    Am o observație. Crima asta mă duce totuși cu gândul la cea din Apa. Pentru că dovezile au fost indirecte și omul ăla neagă în continuare. Nu că îl apăr pentru că e un pierde vară dar seamănă.

    • Vlad Tepes Răspunde

      Stai sa vezi colectia de dovezi : amprente, urme de pasi, ADN ramas la fata locului, fire de par, scame de pe haine, etc
      Dar sint convins ca isi recunosc fapta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.