Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

FOTO. Accident cu patru mașini implicate, pe drumul dintre Satu Mare și Baia Mare

Accident cu patru mașini implicate, pe drumul dintre Satu Mare și Baia Mare. Un accident rutier cu patru autoturisme implicate a avut loc în urma cu puțin timp pe Drumul Național 1C, care leagă județele Satu Mare și Maramureș.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12.30, pe raza localității Ilba. Potrivit primelor informații, nicio persoană dintre cele implicate în accident nu a necesitat transportarea la spital.

Polițiștii urmează să stabilească cum s-a produs accidentul. Traficul se desfășoară îngreunat pe ambele sensuri de mers.

Vom reveni cu detalii.

Sursa: actualmm.ro

4 comentarii

  1. Bubu Răspunde

    Mno… again, BMW! Saracele masini, nu au nici o vina ca sunt conduse de idioti!

  2. altu fără bmw Răspunde

    Ups! Grijă @Bubu, imediat o să apară un supărat beemweist că ce avem noi cu ei. Noi nu avem nimic cu ei. De fapt ei au ceva cu ceilalți numai nu își dau seama. Am auzit din surse de încredere că e lipsă acută în oraș din piesa aia de schimb celebră. Aia dintre volan și scaun. Acolo e problema.

  3. opk Răspunde

    Febra asta la unii ciobani cu BMW o aparut in momentul in care niste fete au declarat ca ele nu isi pun tamponu refolosit in orice scaun. Asa ca multi virghini sau conformat

  4. Răzvan Răspunde

    Ce legatura are Bmw-ul cu cei care-l conduc? In sant e un Mercedes, din ce scrie in articol, nu se specifica daca soferul bmw-ului sau al mercedesului sau al altui autoturism implicat este vinovat…
    Problema la noi in zona, sau probabil si la nivel national e felul in care se trece proba la examenul psihic, apoi felul in care se trece proba la “oras” si apoi educatia primita de acasa, cei 7 ani si suprimarea efectului de zMeu al soselelor. La noi toti cocalarii au o statie, un second hand de 5-10 ani din Germania si gata sunt mari zmei, pot depasi linia continua, pot depasi coloana, pot schimba directia de mers fara sa semnalizeze si multe altele…Toate astea din lipsa de educatie, lipsa de respect si ….lipsa de cultura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.