Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Revelion 2020, la singurul restaurant vânătoresc și pescăresc din Satu Mare!

Sfârșitul de an se apropie cu pași repezi, iar dacă nu te-ai hotărât încă unde să petreci noaptea dintre ani nu e nicio problemă, fiindcă unul dintre cele mai noi restaurante din Satu Mare te invită la o petrecere pe cinste, cu muzică aleasă, bancuri de nota 10, mâncare delicioasă și un bar generos.

Restaurantul “La Pescăriţa şi Vânătorul” din municipiul Satu Mare te așteaptă în noaptea dintre ani într-o atmosferă de mare sărbătoare. Inaugurat în această toamnă, restaurantul situat pe strada Odoreului 46 A, este singurul cu specific vânătoresc și pescăresc din Satu Mare, iar preparatele principale sunt pe bază de peşte şi vânat, însă nu lipsesc nici meniurile restaurantelor clasice. Cu ocazia ultimei petreceri din acest an, “La Pescăriţa şi Vânătorul” vă invită la un party cu totul și cu totul special, cu muzică live, bucate alese, băuturi fine, și mult umor de calitate.

Revelion 2020 la Restaurantul “La Pescăriţa şi Vânătorul”:

În program: show muzical susţinut de Alexandra Mărcuţ cu formaţia iar responsabil cu zâmbetele va fi celebrul artist-comediant Sorin Tănase (bancuri cu pescari, vânători și … nu numai).

Meniul este compus din: aperitiv rece, gustare caldă cu fructe de mare, file de somon afumat cu buchet de legume si sos de rodii , tocanita de cerb cu mamaliguţa si ardei iute, tort, ciorbă de varză acră cu afumătură.

Open bar (all inclusive): palincă, whiskey, vinars, lichior, vin alb/rosu, bere artizanală draft, sucuri gazoase si negazoase, apă plată/minerală, cafea.

Preţul unui pachet este de 290 lei/persoană, cu un avans de minim 30%. Vânătorii si pescarii (legitimati) primesc 5% reducere. Pentru detalii si rezervări sunați la 0722283738 sau trimiteți un mesaj pe pagina de Facebook a restaurantului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.