Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

FOTO. Ce spune Poliția despre accidentul produs de elevul de 16 ani

Polițiștii sătmăreni au dat publicității primele concluzii în cazul accidentului grav produs de un minor de 16 ani și în urma căruia trei adolescente au ajuns la spital.

Ce spune Poliția:

La data de 14.12.2019, în jurul orei 01.30, polițiștii Biroului Rutier au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier produs pe DJ 194A. În fapt, un tânăr  de 16 ani, din localitatea Păulești conducând un autoturism, pe direcția Satu Mare – Micula, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se în șanțul din partea stângă a direcției de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei minore, pasagere în autoturism, fiind transportate la spital pentru îngrijire medicală. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.19 mg/l alcool pur în aerul expirat; totodată i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Să dea domnul să n-am dreptate, dar sigur vom mai auzi de pușlama în condiții similare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.