Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Cum s-a produs accidentul mortal de pe Lucian Blaga. Bărbat spulberat de o mașină

Cum s-a produs accidentul mortal de pe Lucian Blaga. Polițiștii sătmăreni au dat publicității primele concluzii în cazul evenimentului rutier în urma căruia un pieton și-a pierdut viața.

Vineri, 13 decembrie, în jurul orei 22.40, Poliţia a fost sesizată că pe bulevardul Lucian Blaga, la ieșire din municipiul Satu Mare, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea unei persoane.

Un bărbat de 32 de ani, din localitatea Viile Satu Mare, care se deplasa cu un autoturism pe strada Lucian Blaga, a surprins şi accidentat un pieton care se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă a drumului,  fără a purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante. În urma impactului, pietonul în vârstă de 44 de ani, din localitatea Viile Satu Mare a suferit leziuni corporale grave, decedând în scurt timp.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.