Ultima actualizare: azi, 19:12

Locale

FOTO. Copilul unui pompier sătmărean a primit șansa la o nouă viață! Transmite mulțumiri comunității

Copilul unui pompier sătmărean a primit șansa la o nouă viață, după ce în luna august a acestui an a fost diagnosticat cu leucemie. La momentul respectiv, pompierii au dat startul unei campanii umanitare pentru a-l ajuta pe copil, iar atunci întreaga comunitate s-a mobilizat și l-a ajutat.

„Tomi, băiețelul colegului nostru, care a fost diagnosticat cu leucemie în luna august a acestui an și, pentru care o comunitate întreagă s-a mobilizat, transmite tuturor calde salutări și mulțumiri.

El se află internat în spital, dar răspunde pozitiv tratamentului și consideră că a primit cel mai frumos cadou: sprijinul primit i-a adus o a doua șansă la viață.

Ne-a trimis un calendar realizat cu noii săi prieteni, cei care se află în aceeași clinică și ne roagă să vă transmitem să vă bucurați de sărbători frumoase”, transmite ISU Satu Mare. 

Pompierii sătmăreni au dat startul unei campanii umanitare pentru a-l ajuta pe Tomi, în luna august a acestui an. Băiețelul în vârstă de zece ani a fost diagnosticat cu leucemie, iar tratamentul care îi putea salva viața costa zeci de mii de euro, depășind cu mult posibilitățile familiei.

,,Vestea că acest copil vesel și frumos a fost diagnosticat cu o boală cruntă ne-a redus pe toți la tăcere. Lui Tomi, băiatul în vârstă de 10 ani, al colegului nostru plt. maj. Iosif Barna, i s-a făcut rău în timp ce se afla într-o excursie la Budapesta și în scurt timp i s-a pus diagnosticul: Leucemie acută limfoidă. Analizele, investigațiile de specialitate, internările și transferurile între spitale s-au derulat cu repeziciune și toate cu foarte mari costuri. Tomi a ajuns la Central Clinic a Universității din Debrecen (Ungaria) și a început de ieri un tratament intensiv și agresiv cu citostatice, care va dura 2 ani, timp în care cel puțin unul dintre părinți se va muta în Debrecen”, transmiteau pompierii sătmăreni la începutul campaniei umanitare.

Un comentariu

  1. satmarean Răspunde

    Doamne ajută să fie sănătos! Și bunul Dumnezeu să-i răsplătească pe toți ce care l-au ajutat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.