Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Cruzime extremă. Câine “despicat” de viu în Satu Mare

Cruzime extremă la Satu Mare. Un caz de cruzime extremă asupra unui câine a fost descoperit, în această seară, de activiştii de la Free Life Satu Mare. Aceştia au găsit la intrarea în municipiul Satu Mare dinspre aeroport un câine mort, ucis în chinuri groaznice.

Din imagini se vede cum câine este tăiat efectiv pe burtă, piept şi pe lângă picioare. De asemenea, sunt răni şi pe picioare, ceea ce indică faptul că ar fi fost ucis în chinuri.

Cei de la Free Life încearcă acum să îl găsească pe autor şi să-l tragă la răspundere. Cei care deţin informaţii sunt rugaţi să îi contacteze aici. Ei pot rămâne anonimi dacă doresc.

Mesajul Free Life:

“NU AVEM CUVINTE LA CATE CAZURI DE CRUZIME TREBUIE SA FACEM FATA, SA INTERVENIM, NU MAI AVEM PUTERE OAMENI BUNI…PANA CAND ??? Satu Mare, chiar nu se mai termina …..O FI UN PSIHOPAT…AZI UN CAINE, MAINE UN OM… DAR CHIAR ASA? TAIAT INTENTIONAT !! CUM POTI SA DORMI TU, CARE AI FACUT ASTA?? … te mai RABDA PAMANTUL ORICE INFORMATIE NE ESTE DE FOLOS !!!! NU EZITATI SA NE SCRIETI, DECLARATIA RAMANE ANONIMA…”

8 comentarii

  1. Un putregai Răspunde

    Cine ucide un câine, va chema asupra lui, mare blestem de la Dumnezeu, caci dintru inceputuri, El l-a lasat pe câine ca paznic si protector al omului si al gospodăriei sale!”

  2. Eu Răspunde

    Ardăte ar focul cel care ai facut asta

  3. Ea Răspunde

    Sper sa aibă parte și cel ce a făcut aceasta crima pt ca este o crima pana la urma ,de același tratament da pus și sare pe el așa sa simtă pana in măduva oaselor durerea acelui câine nevinovat

  4. Andras Răspunde

    eu zic ca a fost lovit cainele de ceva masina si careva sa distrat, nicidecum sa fie omorat de viu ca nu sta locului si e foarte complicat

  5. Bahu Răspunde

    Eu ma intreb cati avortoni de genul asta au fost bagati la puscarie ?

  6. Vlad Tepes Răspunde

    In tara asta e prea multa democratie si prea putine pedepse.
    Un gunoi ca faptasul asta ar trebui sa-si gaseasca sfirsitul tot in astfel de chinuri.
    Asta daca D-zeu ar fi corect cu el !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.